21. ledna

Správce technických agend - KOMTERM, a.s.

Jsme skupina KOMTERM a více než 30 let provozujeme a stavíme energetické zdroje a poskytujeme energetické poradenství v České a Slovenské republice. Jsme rodinná firma, postupně jsme stabilně vyrostli, máme tisíce spokojených klientů a v současné době 220 kolegů. Přidejte se k nám!

Jste technicky založený člověk, který má znalost problematiky technických zařízení (kotelny a kogenerační jednotky), orientujete se v oblasti BOZP a enviromentu (odpady, emise a chemické látky) a související legislativě? Baví vás vnášet řád do dokumentace a hlídat, aby provoz fungoval v souladu s předpisy?

Pak hledáme právě Vás!

Pozice je vhodná jak pro zkušeného odborníka, tak pro juniora se zájmem o energetiku a technickou legislativu.

Co bude Vaším úkolem:

👉 sledování legislativních změn v oblasti vyhrazených technických zařízení a ochrany životního prostředí

👉 správa a aktualizace provozní a environmentální dokumentace

👉 spolupráce na zpracování dokumentace BOZP (kategorizace práce, hodnocení rizik) a hodnocení environmentálních rizik

👉 kontrola energetických zařízení z hlediska technické bezpečnosti, legislativy a ekologické újmy

👉 legislativní a metodická podpora společnostem skupiny KOMTERM

Bez čeho se u nás neobejdete?

✅ vzdělání – SŠ - technického zaměření

✅orientace v energetické, technické a environmentální legislativě, praxe na obdobné pozici

✅znalost práce na PC

✅řidičské oprávnění sk. „B“

Co na Vás oceníme?

👍 Spolehlivost, samostatnost, odpovědnost

👍 Systematičnost a důslednost

👍 Příjemné, komunikativní vystupování

Na co se můžete těšit?

🍀 Stabilní zázemí rodinné firmy fungující víc než 30 let

🍀 Benefity v roční hodnotě 50 tisíc Kč (Flexi Pass, penzijní připojištění, Multisport karta atd.)

🍀 5 týdnů dovolené

🍀 Občerstvení na pracovišti

🍀 Rozvoj a vzdělávání - vyrazit na školení, workshop nebo odborný kurz plně podporujeme

🍀 Zapojení do firemní telefonní sítě i pro rodinné příslušníky

🍀 Pracovní pomůcky jako mobil a notebook jsou samozřejmostí

Pozice má dlouhodobou perspektivu. Senior zde získá prostor pro samostatnou odbornou práci a reálný vliv na nastavení technicko-legislativních a environmentálních procesů.

Junior má možnost postupného odborného růstu a vypracování se do seniorní role.

Místo výkonu práce: Praha - Bělehradská 55/15, Praha 4 Nusle - výborné dopravní spojení!

Zaujala Vás naše nabídka, tak neváhejte a odpovězte. Těšíme se na vás!

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Mobilní telefon, Firemní akce, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Možnost studijního volna, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)