VÝVOJOVÝ TECHNOLOG ZPRACOVÁNÍ PLASTŮ
Chcete pracovat v úspěšně a stabilní mezinárodní technologické firmě? Rádi byste se podíleli na vývoji nových produktů? Pak čtěte dále… Aktuálně máme otevřenou pozici Vývojového technologa zpracování plastů.
Vývojový technolog zpracování plastů navrhuje a implementuje technologické procesy (vstřikování, vyfukování, vakuové tažení) pro výrobu plastových dílů, které vstupují do finálních produktů. V návaznosti na konstrukční přípravu navrhuje, připravuje, ověřuje, zavádí a předává výrobnímu středisku technologické postupy a prostředky k realizaci výrobku.
Vaše role:
Požadujeme:
Nabízíme:
Pokud vás tato pozice zaujala, pošlete nám životopis. V případě dotazů se ozvěte.
Závodní stravování, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Kafetérie, Firemní školka, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Sleva na firemní výrobky/služby