📈 Z důvodu růstu poptávek po našich službách hledáme nového kolegu/kolegyni, který/á rozšíří náš tým na pozici náboráře/náborářky.
Právě teď máš možnost přidat se do našeho týmu v Praze – Karlíně a nastartovat svou kariéru, aniž bys musel/a čekat roky.
Hledáme někoho, kdo má chuť se učit v praxi a rychle růst. Nabízíme práci v prostředí malého ale dynamického start-upu a mentoring od špičkových náborářů a náborářek.
Co nabízíme:
Náplň práce:
Hodíš se k nám, pokud:
🎯 Nabízíme pouze jedno volné místo, abychom mohli garantovat individuální přístup a kvalitní zaškolení.
📩 V případě zájmu o práci v naší společnosti nám pošli:
Motivační dopis je pro nás důležitou součástí výběrového řízení, protože nám pomůže pochopit tvou motivaci při ucházení se o místo náborářky/náboráře, proto jej nezapomeň přiložit.
Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Manažerský motivační program, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Vlastní organizace náplně práce