14. ledna

Pracovník technického handlingu (ž/m) - ABS Jets, a.s.

ABS Jets je mezinárodně oceňovaný provozovatel letadel kategorie Business Jets. Naše portfolio služeb zahrnuje správu a údržbu letadel, řízení zachování letové způsobilosti (CAMO), odbavování letadel, plánování letů, travel management a zajištění charteru a brokerage. Disponujeme flotilou business jetů v kategorii heavy jet a ultra long range. Provozujeme početnou flotilou letounů Embraer Legacy 600/650, Gulfstream 550/650, Bombardier Challenger 605. Jsme první operátor letounu Dassault Falcon v České republice a na Slovensku.

Hledáš práci, která není stereotyp a kde každý den vypadá jinak? Baví tě prostředí letiště, technika a práce kolem letadel?

Do sehraného týmu ABS Jets hledáme kolegu/kolegyni, který/á ocení kontakt s leteckým provozem a chce být součástí špičkových služeb v privátní letecké dopravě.

CO BUDE TVOJE PRÁCE

• postaráš se o to, aby odbavení letadla proběhlo hladce od příletu až po odlet
  • propojíš technické a provozní činnosti — řízení tahače pro přetahy letadel, manipulace se schody pro nástup cestujících, základní servisní úkony, práce okolo letadla
  • pomůžeš s nakládkou a vykládkou zavazadel
  • budeš komunikovat s posádkami a domlouvat, co je potřeba
  • zaeviduješ důležité informace o průběhu odbavení
  • když přijde něco navíc (a ono přijde), poradíš si — v business aviation není žádný let stejný!

KOHO HLEDÁME

• máš ŘP skupiny B, C, ideálně i E
  • zvládneš základní komunikaci v angličtině
  • máš profesionální vystupování a umíš jednat s lidmi
  • máš energii, chuť učit se a nebojíš se změn v provozu
  • si týmový hráč, ale dokážeš se rozhodovat i samostatně
  • sedí ti práce na směny i v noci
  • umíš pracovat s PC (základní orientace stačí)

CO NABÍZÍME

• přátelský tým lidí, kteří drží spolu
  • každodenní kontakt s letadly všech typů – od turbovrtulových po velká dopravní
  • směnný provoz 24/7 s plánem dopředu a možností domluvy na úpravách směn
  • pracovní poměr na plný úvazek
  • plné zaškolení, průběžné vzdělávání a možnost získat unikátní zkušenosti
  • stabilní zázemí největšího provozovatele business jetů v ČR a SR
  • benefity: sick days, příspěvek na sport/kulturu/vzdělávání, stravování, připojištění a další

NÁSTUP

1.4. 2026 nebo dle dohody

CHCEŠ SE K NÁM PŘIDAT?

Pošli nám své CV v českém jazyce přes tlačítko „Odpovědět“.

Těšíme se na Tebe!

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Kafetérie

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)