Hotel Ibis Old Town Prague je součástí mezinárodní hotelové sítě AccorHotels. Nachází se přímo u nákupního centra Palladium a u stanice metra Náměstí republiky, případně v blízkosti Masarykova i Hlavního nádráží. Nabízí celkem 288 pokojů, 2 konferenční místnosti, restauraci a bar. Věříme, že spokojení zaměstnanci jsou základním kamenem pro fantastický servis pro naše hosty. Budeme rádi, když se stanete novým členem nejen našeho týmu, ale i celé skupiny AccorHotels.
Assistant Food & Beverage Manager
3★ hotel | centrum Prahy
Do našeho tříhvězdičkového hotelu v centru Prahy hledáme spolehlivého a organizačně zdatného kolegu nebo kolegyni na pozici Assistant Food & Beverage Manager, který/á se bude podílet na každodenním chodu F&B oddělení.
Náplň práce:
- Kompletní zajištění chodu hotelové restaurace a baru
- Organizace a dohled nad provozem snídaňového servisu
- Koordinace obědů, večeří, konferencí a dalších F&B akcí
- Vedení a organizace týmu, zajištění plynulé spolupráce a standardu služeb
- Hospodaření se zásobami a náklady provozu (objednávky, inventury, kalkulace)
- Administrativa a reporting spojený s provozem
- Aktivní komunikace s dodavateli
- Zástup F&B Managera v plném rozsahu jeho kompetencí
Koho hledáme:
- Kandidáta s praxí v gastronomii nebo hotelnictví, který chce růst do manažerské role
- Přirozeného lídra s chutí učit se a přebírat zodpovědnost
- Zodpovědného, samostatného člověka s dobrými organizačními schopnostmi
- Člověka, který chápe, že kvalita služeb i ekonomika provozu jdou ruku v ruce
- Nutná je angličtina na komunikativní úrovni a uživatelská znalost práce na PC (outlook, excel, word)
Nabízíme:
- Stabilní zaměstnání v nadnárodní společnosti
- Možnost profesního růstu
- Přátelské pracovní prostředí
- Odpovídající finanční ohodnocení dle zkušeností
- Zaměstnanecké benefity (finanční bonusy/prémie, 5 týdnů dovolené, občerstvení na pracovišti, příspěvky na dopravu, penzijní připojištění, sport a volný čas)