13. ledna

ROZPOČTÁŘ/KA - Schulte Group a.s.

40 000 – 45 000 Kč/měsíc
Firma SCHULTE byla založena před více než 45 lety v Německu a za tuto dobu se stala v Evropě synonymem pro nejúčinnější topné systémy pro halové objekty. Schulte Group a.s. navazuje na tuto tradici a rozšiřuje rozsah činností na komplexní realizaci souborů TZB včetně před projektové přípravy a záručního i pozáručního servisu. Schulte Group a.s. se tak stává dlouhodobým partnerem specialistů TZB, generálních dodavatelů staveb, developerů, koncových zákazníků a uživatelů. Cílem naší společnosti je efektivní a ekonomicky výhodný projekt navržený s ohledem na ochranu životního prostředí. S tím je spojena pečlivá příprava projektu, hledání nejlepších dostupných řešení a maximální spokojenost zákazníka, nejenom při realizaci díla, ale také po celou dobu jeho užívání.

Máte zkušenosti s projekcí či rozpočtováním staveb a zajímá vás oblast TZB? Baví Vás čísla, analýzy a zároveň rádi komunikujete? Chcete se učit nové věci a své vědomosti předáváte dál? Pak právě pro Vás máme zajímavou nabídku pozice:

ROZPOČTÁŘ/KA

Co u nás budete mít na starosti?

• Vytváření rozpočtů stavebních prací profesí TZB pro obchodní i realizační zakázky
  • Komunikace s našimi dodavateli (po stránce cenové i technické)
  • Spolupráce s obchodním oddělením na výběru dodavatele zařízení HVAC
  • Aktualizaci a úpravy interního ceníku
  • Komunikaci s oddělením nákupu a realizace pro získávání zpětné vazby

Co bychom od vás potřebovali?

• Znalost porozumění projektové dokumentaci TZB s dvou letou praxí v oboru TZB
  • Pokročilou znalost MS Excel vč. ostatních produktů MS Office
  • Výborné analytické myšlení a chuť dotahovat věci do konce
  • Týmového hráče s iniciativou a snahou se dále zlepšovat

Co vám nabízíme?

- zajímavou a odpovědnou práci v přátelském, mladém a dynamickém kolektivu

- fajn šéfa a skvělé kolegy

- flexibilní pracovní dobu

- Multisport kartu

- příspěvek na stravování

- zázemí a podmínky pro vlastní růst

- nadstandardní platební ohodnocení s motivační složkou

- 5 extra dní k dovolené navíc

- teambuldingy i u moře

- mobilní telefon a notebook samozřejmostí

- spoustu zaměstnaneckých výhod (, možnost dalšího vzdělávání a jiné..)

Místo pracoviště:
Čestlice
Plat:
40 000 – 45 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)