14. ledna

Senior Payroll Accountant - Accace s.r.o.

Jsme mezinárodní skupina poskytující komplexní poradenství a outsourcingové služby. Součástí naší firemní kultury je vyvážené zaměření na výsledky, inovace a spokojenost lidí kolem nás – kolegů, obchodních partnerů i potřebných v rámci charitativních projektů.

Staň se součástí Accace jako Senior Payroll Accountant!

Máte za sebou několik let praxe ve mzdové agendě a hledáte prostředí, kde své zkušenosti skutečně využijete, rozšíříte a neztratíte se v rutině. V Accace nabízíme prostor pro odborný růst, odpovědnost i smysluplnou spolupráci s klienty i kolegy.

Jsme mezinárodní outsourcingová společnost, která poskytuje mzdové, účetní a HR služby stovkám klientů napříč obory. Díky tomu se u nás setkáte s rozmanitými situacemi, projekty i legislativními výzvami, na které v interním prostředí běžně nenarazíte.

Co bude vaší hlavní odpovědností?

• Komplexní zpracování mzdové agendy pro přidělené portfolio klientů
  • Nastavování a vedení nových mzdových projektů
  • Odborné konzultace a poradenství klientům v oblasti mezd, pracovního práva a související legislativy
  • Metodická podpora a kontrola práce méně zkušených kolegů
  • Příprava reportů, výkazů, ročních zúčtování a souvisejících podkladů
  • Průběžné sledování legislativních změn a jejich praktická implementace

Jakého kandidáta hledáme?

• Minimálně 3 roky praxe v oblasti mzdového účetnictví, zkušenost s outsourcingem výhodou
  • Velmi dobrá orientace v pracovněprávní legislativě, odvodech a daních
  • Pokročilá práce v Excelu a zkušenost s mzdovými systémy
  • Schopnost komunikovat v angličtině na úrovni B1–B2
  • Samostatnost, pečlivost a zodpovědný přístup
  • Chuť sdílet know-how a být odborným partnerem klientům i kolegům, ale stále se učit novým věcem

Co vám můžeme nabídnout?

• Pestrou práci
  • Možnost dalšího profesního rozvoje, specializací a vzdělávání
  • Roční bonus navázaný na výsledky firmy
  • 5 týdnů dovolené + 2 sick days
  • Příspěvek na stravování
  • Variabilní benefit ve formě FlexiPassu, příspěvku na Multisport nebo penzijní pojištění
  • Flexibilní pracovní dobu s možností home office
  • Přátelské pracovní prostředí a otevřená firemní kultůra

Proč Accace
Každý projekt vám přinese nové výzvy a možnost uplatnit své zkušenosti naplno. U nás má zkušenost váhu, ale zároveň dáváme prostor novým nápadům a moderním přístupům.

Zaujala vás tato příležitost? Pošlete nám své CV a pojďme se potkat.
Rádi vás poznáme.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Zdravotní volno/sickdays, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Nadstandardní lékařská péče

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)