8. ledna

Personalistka a mzdová účetní - Libristo - Zlínský kraj (m/ž) - Albatros Media

35 000 – 40 000 Kč/měsíc
Libristo je dynamická e-commerce společnost s e-shopy po celé Evropě, zaměřená na prodej cizojazyčné literatury. Jsme součástí skupiny Albatros Media a naším cílem je šířit příběhy a poznání k co nejvíce čtenářům.

Baví Tě svět čísel i práce s lidmi? 📊❤️
Do našeho týmu ve Vsetíně hledáme Personalistu a mzdového účetního (m/ž), který se postará o hladký chod HR agendy i mezd.

Co Tě u nás čeká:

• kompletní zpracování mezd
  • personální administrativa a agenda v souladu s legislativou
  • komunikace s úřady a institucemi
  • nábor, onboarding a podpora vedoucích
  • reporting a spolupráce s HR týmem v Praze

Co od Tebe očekáváme:

• min. 3 roky praxe v HR a mzdách
  • zkušenost s mzdovým systémem (RON výhodou)
  • znalost pracovněprávní legislativy
  • zkušenosti s HR agendou (nábor, onboarding, administrativa, odměňování, vzdělání)
  • pečlivost, samostatnost a zodpovědnost

Co Ti nabízíme:

• HPP na plný úvazek + možnost home office
  • stabilní prostředí firmy cca o 60 lidech
  • přátelský tým a neformální atmosféru
  • prostor pro rozvoj a vzdělávání
  • férovou mzdu dle zkušeností
  • 5 týdnů dovolené, sick days, stravenkový příspěvek, flexibilní pracovní dobu, slevy na produkty

✉️ Zaujala Tě tato pozice? Pošli nám svůj životopis.
Naše HR specialistkyTerka a Eliška se Ti rády ozvou a provedou Tě výběrovým řízením.

Staň se součástí světa knih, který má smysl. 📖✨
#knihynasbavi

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost delšího neplaceného volna, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Vsetín
Plat:
35 000 – 40 000 Kč/měsíc
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)