8. ledna

Databázový developer senior v Oracle RDBMS - OKsystem a.s.

Jsme česká softwarová společnost a patříme mezi špičku v oboru od roku 1990. Zaměřujeme se na vývoj rozsáhlých informačních systémů, vývoj mobilních aplikací, bezpečnost ve světě IT a mobilních zařízení. Naše řešení používají desetitisíce uživatelů v soukromém sektoru i veřejné správě.

Do našeho týmu zaměřeného na vývoj rozsáhlých softwarových aplikací pro státní správu, hledáme nového kolegu/kolegyni. Budete mít možnost pracovat na zajímavých a velkých projektech pro zákazníky ze státní správy.

Vaším úkolem bude:

• navrhovat strukturu relační databáze
  • řešit incidenty a servisní zásahy v testovacích a produkční databázi
  • analyzovat AWR reporty a navrhovat řešení pro zvýšení prostupnosti databáze
  • migrovat data z jiných systémů

Uvítáme:

• zkušenosti s pokročilou prací v databázích se stovkami tabulek a miliony záznamů
  • zkušenosti s tvorbou uložených procedur, funkcí a triggerů v PL/SQL
  • zkušenosti s analýzou výkonu (AWR), vyhodnocením performance, hledáním slabých míst a návrhem jejich řešení
  • zkušenosti s návrhem a realizací datové migrace mezi různými systémy
  • výhodou jsou certifikace v oblasti Oracle RDBMS, Oracle PL/SQL, Oracle Administrator, apod.

Nabízíme:

• zaměstnanecký pracovní poměr na dobu neurčitou, plný úvazek
  • perspektivní a zajímavou práci ve společnosti s dlouholetými zkušenostmi v oblasti IT
  • dobré mezilidské vztahy a důvěra - to jsou oblasti, které si naši zaměstnanci pochvalují
  • pružnou pracovní dobu, práci z domova i vlastní místo v prostorném open space
  • osobní rozvoj (odborné a další kurzy)
  • výbornou dostupnost, metro “C“ – Pankrác, možnost garážového stání
  • zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, firemní kantýna, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní spoření, jazykové kurzy, MultiSport karta, firemní snídaně, zaměstnanecké a sportovní akce aj.

Zajímají Vás nejmodernější technologie a chcete být součástí velkých zajímavých projektů ve státní správě? Pak nám neváhejte zaslat svůj životopis!

Závodní stravování, Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Vysokoškolské / univerzitní