7. ledna

středisko MATANA Krnov - poradce/poradkyně rané péče - Slezská diakonie

35 200 – 40 700 Kč/měsíc
Jsme nestátní nezisková organizace, která poskytuje své služby v sociální oblasti. Cílovou skupinou jsou lidé s postižením, senioři, lidé bez domova a všichni ti, kteří se dostali do nejrůznějších těžkých životních situací. Ve své práci realizujeme biblické zásady lásky a služby lidem potřebným a lidem v nouzi.

Slezská diakonie pro své středisko MATANA Krnov (poradna rané péče) hledá do svého týmu kolegu/kolegyni na pozici PORADCE RANÉ PÉČE. Pokud máš potřebnou kvalifikaci, srdce na správném místě, umíš být oporou a rád/a pracuješ s lidmi, čti dál! ❤️

Co musíš umět, znát?

• Mít Vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání v oblasti speciální pedagogiky nebo pedagogiky, sociální práce apod. dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (odborná způsobilost pro pozici sociálního pracovníka)
  • Mít další kurzy či zkušenosti jsou vítány
  • Mít řidičský průkaz a ochota cestovat po svěřené oblasti (okres Opava, Bruntál, Nový Jičín)
  • Mít dobrou uživatelskou znalost práce na PC

Čemu se u nás budeš věnovat?

• Poradenství v domácím prostředí rodin
  • Provázení rodiny v její nepříznivé životní situaci
  • Přípravě aktivit vedoucích k rozvoji dítěte a podpoře rodiny·
  • Poskytování informací ohledně problematiky nerovnoměrného vývoje dítěte, kombinovaného postižení a PAS
  • Poskytování základního sociálního poradenství·

Na co se u nás můžeš těšit?

• Mít práci na hlavní pracovní poměr, plný pracovní úvazek, 37,5 hodin týdně
  • Pracovní smlouvu na dobu určitou
  • Různorodou práci a nové zkušenosti
  • Týmovou podporu, sdílené prostředí, vedení a zaučení v začátku
  • Benefity organizace: 5 týdnů dovolené, 2 dny sick days, penzijní připojištění, stravenkový paušál, možnost připojení do vnitropodnikové mobilní sítě operátora·
  • Hrubou mzdu: 34.200 Kč + zvláštní příplatek 1.000 Kč + osobní ohodnocení možnost až do max. výše 5.500 Kč (po zkušební době)·
  • Nástup: 16.2.2026

Pokud Tě nabídka zaujala, zašli nám svůj životopis včetně motivačního dopisu nejpozději do 25.1.2026 na email paní Sasynové. Na základě posouzení zaslaných dokumentů budou vybraní uchazeči pozváni k výběrovému řízení, které se bude konat v pátek 30.1. v prostorách střediska v Krnově.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Plat:
35 200 – 40 700 Kč/měsíc