26. ledna

Náborář - získej praxi v HR a obchodu - kariérní růst - možnost vysokých provizí - JIT Recruitment s.r.o.

20 000 – 40 000 Kč/měsíc
JIT Recruitment s.r.o. se zaměřuje na executive search pro Ředitele a Top Manažery v automotive a ve strojírenství napříč celou ČR. Pro naše klienty organizujeme výběrová řízení v režimu Just-in-Time!

Chtěl/a bys začít pracovat v HR, ale nemáš žádnou praxi? Baví tě obchod, ale nevíš, kde začít? Přidej se k nám do týmu jako náborář!

Do našeho týmu hledáme parťáka/parťačku! Praxe není podmínkou – důležitá je chuť na sobě pracovat.

Nauč se dovednosti, které využiješ nejen v kariéře, ale i v běžném životě – komunikaci, vyjednávání a práci s lidmi.

Jsme malý, ambiciózní start-up. Nabízíme individuální přístup a každodenní mentoring od jednoho z nejlepších recruiterů v ČR. U nás se učíš přímo v praxi a hned vidíš výsledky své práce.

Co u nás získáš:

• Každodenní mentoring a osobní přístup
  • Praktické dovednosti v obchodu, komunikaci, vyjednávání a náboru lidí
  • Možnost si zvyšovat úvazek (např. až po studiu)
  • Po přechodu na HPP kariérní růst až do managementu
  • Nadstandardní provize a výkonové bonusy
  • Práci v malém, přátelském týmu
  • Možnost částečného home-office

Co bude tvojí náplní práce:

• Vyhledávání a oslovování kandidátů (zejména v automotive)
  • Denní komunikace po telefonu (cca 40–60 hovorů)
  • Tvorba a správa inzerátů, práce s databází kandidátů
  • Spolupráce s klienty při hledání těch nejlepších lidí na trhu

Tato pozice je pro tebe, pokud:

• Hledáš práci, která ti nastartuje kariéru
  • Máš ambici být v tom, co děláš, opravdu dobrý/á
  • Umíš přijímat zpětnou vazbu a víš, že tě posouvá dál
  • Jdeš si za cílem a nevzdáváš se při prvních překážkách
  • Můžeš pracovat alespoň 24 hodin týdně
  • Zvládáš základní práci na PC a domluvíš se anglicky

Zaujalo tě to? Pošli nám:

• 📄 Životopis
  • ✍️ Krátký motivační dopis, ve kterém nám napíšeš, co tě na této pozici láká a proč bychom měli spolupracovat právě s tebou.

Vzhledem k počtu kandidátů je motivační dopis je důležitou součástí výběrového řízení.

Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Manažerský motivační program, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Vlastní organizace náplně práce

Plat:
20 000 – 40 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Dohoda o pracovní činnosti (DPČ), Jiné
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Základní)