🧪 Procesní inženýr
Jsi absolvent/ka chemické fakulty a chceš zúročit své znalosti v praxi? U nás se zapojíš do řízení a zlepšování výrobních procesů, naučíš se pracovat s nejmodernějšími technologiemi a tvým každodenním úkolem bude hledat chytrá řešení pro efektivnější výrobu.
⚙️ Strojní inženýr
Studoval/a jsi strojní fakultu a láká tě svět špičkových výrobních linek? V P&G Rakona se postaráš o rozvoj a spolehlivost strojního vybavení, budeš zavádět inovace a hledat cesty, jak posunout naši výrobu na vyšší úroveň. Tvou doménou se stanou stroje, jejich vylepšení i nové technologie.
🤖 Inženýr automatizace a elektrotechniky
Máš vzdělání z elektrotechnické fakulty a chceš pracovat s robotikou a automatizací? Připoj se k našemu týmu, který řídí a vyvíjí automatizační systémy a PLC aplikace. U nás se dostaneš k nejnovějším trendům průmyslu 4.0 a budeš stát přímo u zrodu chytré výroby.
Roky čekání na manažerskou pozici u nás nejsou třeba. Na všechny 3 pozice nastoupíš jako manažer a o rozvoj tvé kariéry od prvního dne se postaráme!
Závodní stravování, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Ubytování/příspěvek na ubytování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Pracovní oblečení, Možnost delšího neplaceného volna, Zahraniční pracovní cesty, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Vyhrazený čas na inovace, Účast na zahraničních konferencích, Profesní/osobní kouč, Možnost studijního volna