5. ledna

QA Automation Engineer | Oblast zdravotnictví - High Tech Engineering Center a.s.

HTEC (High Tech Engineering Center s.r.o.) je globální technologická společnost se sídlem v Silicon Valley a vývojovými centry v Evropě a USA. Řešíme projekty od deep tech výzkumu až po komplexní a praktická softwarová řešení. Spolupracujeme s předními globální klienty v oblastech AI/ML, zdravotnictví, pokročilých technologií, průmyslu, telekomunikací, financí, médií, cloudu a IoT.

S naším dlouhodobým zákazníkem a partnerem působícím v oblasti zdravotnických technologií spolupracujeme na vývoji produktu, který umožňuje pacientům komunikovat s implantovanými zdravotnickými zařízeními, jako jsou kardiostimulátory, defibrilátory nebo srdeční monitory, prostřednictvím mobilních aplikací pro iOS a Android.

Hledáme kolegu nebo kolegyni, kterého/kterou motivuje práce ve zdravotnictví, kde mají výsledky vývoje a testování přímý a smysluplný dopad na kvalitu a bezpečnost života pacientů po celém světě.

Náplň práce

Jako tester(ka) budete součástí týmu vyvíjejícího a rozšiřujícího mobilní aplikaci, která umožňuje komunikaci s implantovanými zařízeními v těle pacienta (kardiostimulátory, defibrilátory, srdeční monitory), čtení dat z těchto zařízení a jejich odesílání lékařům pro další vyhodnocení a péči o pacienta.

Z pohledu testování se jedná především o návrh a realizaci automatizovaných testů (případně v menší míře manuálních testů) pro mobilní aplikace s využitím interní testovací knihovny vyvíjené přímo ve společnosti.

Co tedy konkrétně budete dělat?

• Analyzovat zákaznické požadavky, stav kódu a pokrytí testy
  • Diskutovat požadavky a navrhovaná řešení se zákazníkem nebo kolegy v týmu
  • Navrhovat finální řešení a psát testovací scénáře
  • Implementovat automatizované (případně manuální) testy
  • Provádět code review implementací testovacích scénářů ostatních členů týmu
  • Pečlivě reportovat a analyzovat nalezené chyby
  • Pracovat s technickou dokumentací a případně se podílet na její tvorbě

Vývojové prostředí a nástroje

• NetBeans, IntelliJ IDEA, Android Studio, Xcode
  • Microsoft Team Foundation Server (TFS) / Azure DevOps (Git)
  • Visual Studio Explorer, Confluence

Použité technologie

• HTML, CSS, Angular
  • C++, Java, Objective-C/C++, JavaScript
  • Automatizované testování mobilních aplikací s využitím interní testovací knihovny (JUnit, Java)
  • Vývoj a testování aplikací pro platformy iOS a Android

Požadavky

• Základní znalost jazyka Java a frameworku JUnit
  • Znalost základních testovacích technik
  • Zkušenost s některým skriptovacím jazykem (např. Python, Perl, Bash, JavaScript)

Výhodou

• Pokročilejší znalost Java a případně Java frameworků (Spring, Hibernate apod.)
  • Zkušenost s testováním mobilních aplikací
  • Obecný přehled v mobilních technologiích a mobilních operačních systémech
  • Základní orientace v UNIX-ových systémech

Nabízíme

• Flexibilní pracovní dobu s možností home office
  • Pracujeme na reálných projektech pro velké zákazníky, kteří vytváří dlouhodobá řešení, jež poskytují podporu jejich produktům. Jedná se o produkty, které mají reálné využití.
  • Neformální atmosféru, lidský přístup a skvělý kolektiv. Zajímavou skupinu lidí s různými zkušenostmi a odpovědnostmi. Vzájemně se podporujeme a táhneme projekt dopředu.
  • Jak nás vnímají ti, co už u nás pracují, se dočtete zde: https://makejvit.cz/lide/

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na vzdělání, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Práce převážně z domova, Firemní akce, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Možnost studijního volna

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)