CRSP Brno je nezisková organizace, která již od roku 1992 nabízí rodinám volnočasové, vzdělávací a poradenské programy, stejně jako podporu v obtížných životních situacích.
Jsme zde pro všechny rodiny s respektem k jejich jedinečným potřebám a s otevřeností k výzvám současné společnosti.
Hledáte smysluplnou práci v dynamickém prostředí neziskové organizace, kde můžete propojit organizaci programů pro rodiny s manažerskou činností? Dovedete pracovat v týmu i samostatně? Nebojíte se změn a nových výzev? Pak hledáme právě vás!
Co bude Vaší náplní práce:
- vedení týmu služeb pro rodiny a jeho metodická podpora
- spolupráce v týmu vedení při řízení procesů v organizaci a při strategickém plánování
- organizace a administrativní zajištění programů pro veřejnost
- komplexní plánování a koordinace aktivit s důrazem na kvalitu, efektivitu a dodržování termínů
- propagace programů a hledání vhodných komunikačních kanálů
- komunikace s cílovými skupinami, externími lektory a partnerskými organizacemi
- evaluace programů s ohledem na potřeby cílové skupiny a návrhy na jejich další rozvoj
Co od Vás očekáváme:
- vysokoškolské vzdělání v oborech společenských věd (obory sociální, pedagogické, ekonomické apod.)
- praxi ve vedení týmu min. 1–2 roky
- výborné organizační, komunikační a prezentační dovednosti
- efektivní time management, systematičnost a analytické myšlení
- základní orientaci v projektovém řízení (plánování, monitoring, reporting)
- proaktivní přístup a schopnost odpovědného rozhodování
- schopnost vedení, motivace a hodnocení týmu
- dobrou uživatelskou znalost MS Office
- dobrá psychická odolnost a zvládání zátěžových situací
- motivaci pro práci v neziskové organizaci a kladný vztah ke křesťanským hodnotám
- občanskou bezúhonnost
Vaší výhodou bude:
- zkušenost s cílovou skupinou rodin s dětmi
- znalost neziskového sektoru
- zkušenost s rozvojem vzdělávacích a volnočasových programů
- řidičský průkaz sk. B
Co Vám nabízíme:
- hlavní pracovní poměr na úvazek 6 –7 hodin denně (budoucí navýšení je možné)
- flexibilní pracovní dobu
- nástup možný ihned nebo dle domluvy
- pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení
- smysluplnou a různorodou práci v centru Brna
- možnost částečné práce z domova
- 6 týdnů pracovního volna
- věrnostní bonus
- family friendly office prostředí
Buďte součástí našeho týmu a pomozte nám měnit život rodin k lepšímu!
Do výběrového řízení se lze přihlásit pouze prostřednictvím webové stránky jobs.cz, případně přímo na uvedeném odkazu: https://my.teamio.com/asmt/index.jsp?brand=teamio.com&reportId=JOF&advId=2000953956&rps=202
V případě zájmu připojte prosím profesní životopis a motivační dopis. Uchazeči postupující do dalšího kola budou kontaktováni telefonicky. Zaslané materiály budou po skončení výběrového řízení skartovány. Organizace si vyhrazuje právo výběrové řízení prodloužit nebo pozici neobsadit v případě nenaplnění požadavků.