23. prosince

Programátor MaR - KOMTERM, a.s.

Jsme rodinná firma působící na trhu více než 30 let. Ve svých dceřiných společnostech v Čechách, na Moravě a na Slovensku zaměstnáváme přes 220 zaměstnanců. Řadíme se mezi přední poskytovatele energetických služeb a energetického poradenství na českém a slovenském trhu.

Řešíme kotelny, teplárny a energetické projekty - od domovních kotelen až po středně velké městské teplárny. Používáme řídicí automaty TECO, SAIA a AMIT, včetně komunikování s nadřazenými řídicími systémy a dalšími zařízeními MaR.

Jestli Vám tyto názvy nejsou cizí, pak hledáme právě Vás!

Co budete dělat?

• MaR projektů v energetice, teplárnách, výstavbách nových kogeneračních jednotek a nadřazených systémů řízení.
  • Tvorba programového vybavení pro volně programovatelné řídicí automaty TECO, SAIA a AMIT včetně komunikace s nadřazeným řídicím systémem a dalšími zařízeními MaR.
  • Budete psát vlastní programy i se podílet na tvorbě řídících algoritmů.
  • Budete v kanceláři, ale i terénu při oživování programového vybavení v místě realizace.
  • Budete spolupracovat s kolegou montérem, nebo s realizační (dodavatelskou) firmou.
  • Zaškolíte obsluhu a vytvoříte návody na obsluhu.
  • Podpoříte výstavbu a provoz při tvorbě rozpočtů a nabídek za oblast MaR.

Jaké dovednosti potřebujeme:

• Minimálně středoškolské vzdělání elektrotechnického zaměření (s možností získat osvědčení dle vyhl.194/2022 Sb., § 6).
  • Znalost práce s počítačem na velmi dobré úrovni.
  • Bezvadnou orientaci v elektrotechnických schématech.
  • Schopnost porozumět technické dokumentaci v anglickém jazyce.
  • Řidičský průkaz skupina "B" - aktivní řidič.
  • Znalost základů programování.

Co oceníme:

• Zkušenosti s MaR jsou výhodou, ale rádi dáme šanci i šikovnému juniorovi s chutí a zápalem učit se nové věci.
  • Znalost programování PLC (volně programovatelných řídicích automatů) dle normy IEC 61131-3 a přesah do oblasti elektro (např. oponentura elektro projektů) je velkou výhodou.
  • Osvědčení o zkoušce dle vyhl.194/2022 Sb., § 6.

Co nabízíme:

• Pro juniory: zkušení kolegové, kteří Vás naučí, a šanci růst do odborníka či manažera.
  • Pro zkušené: odpovědnou pozici s reálným vlivem a možností prosadit vlastní řešení.
  • Velkou příležitost k profesnímu rozvoji.
  • Přátelský, podporující a profesionální kolektiv skupiny KOMTERM.
  • Odpovídající mzdu – kvalitní práce si vážíme a umíme ji ocenit.
  • Flexibilní pracovní dobu – setkáváme se v krásných prostorech na Praze 4.
  • Stravenkový paušál v maximální výši, MultiSportku, vstupenky do divadla, 5 týdnů dovolené.
  • Rozvoj a vzdělávání – vyrazit na konferenci, workshop nebo kurz plně podporujeme.
  • Zapojení do firemní telefonní sítě i pro rodinné příslušníky.
  • Pracovní pomůcky jako mobil a notebook jsou samozřejmostí, sdílený služební automobil.

Místo výkonu práce: převážně Praha 4 - Nusle, výborná dopravní dostupnost, při oživování zařízení a jeho uvádění do provozu pak místo realizace (CZ a SK).

Ozvěte se nám! Těšíme se na Vás!

Mobilní telefon, Stravenky/příspěvek na stravování, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)