19. prosince

PRista/PRistka pro ScioŠkoly: Udělej ze změny vzdělávání téma č. 1 - Scio

50 000 – 80 000 Kč/měsíc

Většina škol připravuje děti na svět, který už neexistuje. My stavíme budoucnost. Máme vizi, máme 25 škol plných výsledků, ale chybí nám někdo, kdo dokáže prorazit mediální bublinu a dostat naše témata do popředí – ne proto, že je to „hezké“, ale protože na změně vzdělávání přímo závisí budoucnost téhle země.

Proč tě potřebujeme:

• Instinkt pro témata: Máš přehled o tom, co společnost řeší – často ještě dřív, než se to začne probírat na sítích nebo u piva. Umíš přirozeně propojovat svět ScioŠkol s celostátními debatami o budoucnosti vzdělávání, technologiích nebo duševním zdraví.
  • Čich na příběhy: V našich 25 školách se každý den dějí věci, které jinde jen tak neuvidíš. Nehledáme někoho, kdo bude psát formální reporty, ale člověka, který dokáže z běžného dne vytáhnout silný příběh s jasnou pointou. Takový, který média zaujme.
  • Vztahový kapitál: Buď už máš síť kontaktů, nebo máš tah na branku a zvládneš si ji rychle vybudovat. Zároveň dokážeš navazovat a rozvíjet spolupráci s vedením našich škol.
  • AI jako parťák: Díky technologiím pracuješ chytřeji a efektivněji.

Co od tebe (ne)čekáme:

• Nečekáme, že budeš u každého tweetu žádat o schválení. Počítáme s velkou mírou autonomie.
  • Nechceme akademické statě. Chceme schopnost vysvětlit inovaci v pedagogice tak, aby dávala smysl jak rodičům, tak odborné veřejnosti.
  • Hledáme profesionála, který se nebojí vybočit z řady. Hraní na jistotu a nudná témata u nás nebudou fungovat.
  • Zájem o vzdělávání a principy a hodnoty ScioŠkol je povinné minimum, ne bonus. Musíš věřit, že to, co děláme, dává smysl.

Nabízíme :

• Smysluplnou práci, která má reálný dopad na vzdělávání v Česku.
  • Velkou míru důvěry a svobody, prostor pro tvoje nápady.
  • Spolupráci na plný úvazek.
  • Zázemí ScioŠkol a podporu kolegů z marketingu.
  • Mzda 50 000 - 80 000 Kč hrubého měsíčně

Pokud máš pocit, že by tě tohle bavilo a že bys do ScioŠkol zapadl/a, ozvi se. Pošli nám motivační dopis a CV, můžeš přidat ukázku své práce.

Těšíme se na tebe!

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Možnost občasné práce z domova, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
50 000 – 80 000 Kč/měsíc
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Vzdělání není podstatné
Čeština (Výborná)