15. prosince

Business Development Manager pro export - Družstevní závody Dražice - strojírna s r.o.

75 000 – 95 000 Kč/měsíc
Jsme stabilní a expandující výrobní podnik s více než šedesátiletou tradicí výroby ohřívačů vody a vedoucím postavením na tuzemském trhu. Patříme do švédské skupiny NIBE Industrier AB a jsme výhradním distributorem tepelných čerpadel této značky na českém a slovenském trhu. Do našeho portfolia patří také komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Naše kanceláře a výrobní prostory najdete nedaleko Benátek nad Jizerou v Dražicích a Luštěnicích. Přidejte se k jedničce na trhu!

Hledáme obchodního manažera pro rozvoj našeho exportu v Evropě s koncentrací na DACH

Pracovat budete zejména na dálku, ale máme pro vás i místo v kanceláři v našem sídle v Dražicích / Benátkách nad Jizerou.

Očekáváme hlavně OBCHODNÍHO ducha a pozitivní energii.

Potřebujeme angličtinu a němčinu.

Co vám můžeme nabídnout

• Práci v úspěšné a perspektivní firmě v týmu pozitivně naladěných kolegů
  • Mzdu až 85.000 Kč hrubého
  • Silné zázemí tradiční české značky Dražice i švédské mateřské společnosti NIBE
  • 13. mzdu a motivační měsíční variabilní složku mzdy dle plnění prodejního plánu
  • Širokou škálu zaměstnaneckých výhod (25 dní dovolené, závodní stravování /stravenky, občerstvení na pracovišti, vzdělávací kurzy, služební automobil i k soukromým účelům…)
  • Smlouva na dobu určitou jeden rok, v případě oboustranné spokojenosti prodloužení smlouvy na dobu neurčitou

Chcete se stát součástí našeho úspěšného týmu? Pošlete nám svůj životopis.

Závodní stravování, Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Ubytování/příspěvek na ubytování, Auto i pro soukromé účely, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Místo pracoviště:
Středočeský kraj
Plat:
75 000 – 95 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Němčina (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)