9. prosince

Java Developer (přepis z desktopového řešení do webové podoby + modularizace) - ARBES Technologies, a.s.

Kdo je ARBES? ▷ Více než 30 let přinášíme inovativní softwarová řešení pro banky a kapitálové trhy. ▷ Jako součást investiční skupiny EXPANDIA od roku 2008 pokrýváme potřeby od digitálního bankovnictví po transakční systémy, stavěné na moderní architektuře s důrazem na platformovou nezávislost. Jsme aktivní v několika evropských zemích.

Do našeho týmu hledáme šikovného Java vývojáře na úrovni medior, který se chce podílet na vývoji rozsáhlého podnikového systému pro finanční sektor. Naše aplikace má za sebou více než 25 let vývoje, prošla několika modernizačními vlnami a aktuálně probíhá její rozsáhlý přepis z desktopového řešení do webové podoby. Současně oddělujeme vybrané moduly do samostatných služeb.

Pokud tě baví kombinace práce na zavedeném robustním systému i na nových moderních modulech, budeš u nás jako doma.

PRO KOHO JE POZICE VHODNÁ

Hledáme člověka, který se orientuje v IT technologiích a láká ho svět investic. Tato role je ideální pro developery, kteří jsou zaměření primárně na Javu s menší zkušeností s Node, Typescriptem a Reactem. Oceníme vývojáře, který rád vnese do vývoje i „něco svého“ a také umí zpochybnit zadání od analytika. Je to skvělá příležitost pro ty, kteří ocení práci ve firmě s významným pokrytím na českém a slovenském trhu – přes naše systémy projde více než 70 % investic.

• Baví tě různorodá náplň práce.
  • Vyhovuje ti stabilita dlouhodobého projektu u vývoje produktu.
  • Jsi kreativní a rád se podílíš na tvorbě řešení.

TVOJE NÁPLŇ PRÁCE

• Vyvíjet a udržovat samostatné backendové moduly v Java + Spring (u starších částí EJB).
  • Podílet se na integraci se stávajícím ekosystémem.
  • Pracovat s moderními i legacy technologiemi (Java + EJB u starších částí).
  • Navrhovat a tvořit REST API.
  • Spolupracovat s týmy pracujícími s Node + Typescript a React.
  • Pracovat s messagingem přes Apache Kafka.

PODMÍNKY PRO TVŮJ ÚSPĚCH

• Dobrou znalost Java (ideálně Java 11+).
  • Pokročilou znalost Spring / Spring Boot.
  • Znalost relačních databází (Oracle výhodou, Postgres výhodou).
  • Zkušenost s messagingem či event-driven architekturou.
  • Schopnost orientovat se v rozsáhlejším projektu.
  • Samostatnost a chuť podílet se na technologickém směru modulů.
  • Čtení technické analýzy: UML, Enterprise Architect.

VÝHODOU JE:

• Zkušenost s Kafka.
  • Znalost EJB.
  • Zkušenost s CI/CD.
  • Znalost Typescriptu nebo FE technologií (React apod.).
  • Zkušenost s Redis.
  • Znalost Keycloak či jiných identity providerů.

TÝM A PROJEKT

• Tým TOPAS má přes 24 členů (developerů, testerů, analytiků, PM a konzultantů).
  • Tvým nadřízeným bude Petr.
  • Vždy ti je přidělen mentor, a jinak máš možnost se zeptat kohokoliv.
  • V týmu TOPAS se potkáš s mladými talenty i zkušenými odborníky s desítkami let praxe, kteří své know-how rádi předávají dál.
  • Náš projekt je dlouhodobý, ale nabízí různorodou náplň práce – kombinace nového vývoje a modernizace. Je zde také prostor pro návrh řešení a být u vymýšlení architektury nově oddělovaných modulů z našeho komplexního systému.
  • Je to skvělá příležitost pro ty, kteří ocení práci ve firmě s významným pokrytím na českém a slovenském trhu – přes naše systémy projde více než 70 % investic.

BENEFITY A ODMĚNA

• Nabízíme finanční ohodnocení dle seniority + obchodní bonusy dle výkonu.
  • Spolupráce formou pracovní smlouvy.
  • Získáš znalosti nejen v oboru SW jako takové, ale i v oboru financí a bankovnictví.
  • Kvartální bonus nad rámec ohodnocení – zakládá se na utilizaci přiděleného projektu.
  • Flexibilní pracovní doba (core 9 – 15h), hybridní model HO.
  • Elektronické stravenky v hodnotě 200 Kč.
  • Až 30 dnů volna.
  • Edenred cafeterie: až 20 000,- / rok (cafeterie, penzijní připojištění, multisport).
  • Externí školení a možnost profesního růstu.
  • Pohodová firemní kultura. Všichni si tykáme, organizujeme společné akce a soutěžíme.
  • Přátelské prostředí a nenecháme tě se topit, když potřebuješ pomoc, ale musíš si říct!
  • Relax zóna (fotbálek, masážní křeslo, šachy), a i sprcha.
  • Parkování auta (občasně) i kola.
  • Pitný režim zdarma (káva, čaje atd.) a každé úterý a středy čerstvé ovoce.
  • Příspěvěk na Multisport kartu.

AKTIVNĚ O NÁS SDÍLÍME NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH. O #ZIJEMEARBES SE DOZVÍŠ NA INSTAGRAMU, FB A LINKEDINU.

PROCES NÁBORU

Zašli nám svůj profil ▶️ Pohovor ▶️ Zpětná vazba, Poslání nabídky ▶️ Podepsání pracovní smlouvy
Oproti jiným firmám jsme rychlejší. Tak šup posílej CV!

Těšíme se na tebe,

Valerija

HR Recruiter

#ŽijemeARBES

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Dog-friendly office

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)