Vyvíjíme podnikové systémy, se kterými domácí i zahraniční firmy lépe zvládají rutinní agendu i legislativní povinnosti. Rodinné firmy, rozvíjející se střední podniky i obří korporace díky našim produktům denně šetří čas i peníze, jenž mohou investovat do svého růstu. Především jsme ale mozaikou složenou z řady firem, z nichž každá přinesla vlastní kulturu i zvyky. Ty jsou pro nás nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Všechny nás spojují naše společné hodnoty – odbornost, stabilita, partnerství.
Náš tým pracuje na projektech pro státní správu, a to Celní správu jak v České republice, tak i v Evropě (Srbsko, Černá hora). Vytváříme aplikace a systémy na zakázku, v Čechách jsme hlavní dodavatel celního systému, který má za úkol dohled nad výměnou zboží mezi ČR, EU a okolím. Systémy vyvíjíme dlouhodobě, již v době vstupu do EU jsme podporovali Celní správu v úsilí zvládnout tento nelehký úkol.
Co budete mít na starost?
- Provoz aplikací na platformě Windows
- Spolupráce na analýze požadavků a návrhu řešení
- Řešení provozních problémů jak v interních systémech, tak i u zákazníka
- Komunikace s ostatními členy týmu a se zákazníkem, tvorba dokumentace apod.
- Práci na tuzemských i na mezinárodních projektech (Srbsko, Černá hora)
Co potřebujete k práci na této pozici?
- Alespoň 3 roky praxe v roli programátor nebo provozář IT systémů
- SŠ nebo VŠ vzdělání (technického směru)
- Znalost AJ na komunikativní úrovni
- Ochotu cestovat a účastnit se prací na zahraničních projektech
- Zodpovědný přístup, samostatnost a flexibilitu, dobré komunikační schopnosti
Oblast Windows:
- Základy administrace, oprávnění v systému atp.
- Windows PowerShell na programátorské úrovni
- Psaní instalačních scriptů
- Analýza LOGů aplikací a hledání chyb
Oblast MS-SQL:
- Zaměření na administraci, scriptování
- Základní znalost Transact-SQL
- Zkušenosti s verzovacím nástrojem (např. GIT)
Výhodou je programátorská zkušenost s .NET, C# , WCF, schopnost orientace v existujícím kódu.
Nabízíme Vám:
- Práci na dlouhodobých projektech
- Pružnou pracovní dobu, občasný home office
- Balíček zaměstnaneckých benefitů: NEOMEZENOU DOVOLENOU, 3 dny sick days, max. stravenkový paušál, karta MultiSport, kafeterie Benefit plus, firemní a týmové akce (například hory, gril párty, sportovní nebo poznávací akce)
- Kompletní přehled benefitů najdete na https://career.seyfor.com/cs-cz/benefity
- Zázemí IT společnosti úspěšné nejen na českém, ale i evropském trhu
- Pohodlné pracoviště Vám nabízíme v moderně zařízených kancelářích v administrativním centru Rustonka, Sokolovská 695/115b, Praha 8 Karlín.