📦Kdo jsme?
Packeta Group je parťák pro moderní doručování – rychlé, pohodlné a udržitelné.
Jsme jedním z nejrychleji rostoucích hráčů v oblasti logistiky a technologií ve střední a východní Evropě. Naše síť výdejních míst a chytré technologie propojují tisíce e-shopů a zákazníků po celém světě. S miliony doručených zásilek ročně měníme způsob, jakým lidé nakupují a posílají zboží – jednoduše, spolehlivě a s ohledem na budoucnost.
Přidej se k nám a buď součástí revoluce v doručování!
Packeta Group je parťák pro moderní doručování - rychlé, pohodlné a udržitelné. Jsme jedním z nejrychleji rostoucích hráčů v oblasti logistiky a technologií ve střední a východní Evropě. Naše síť výdejních míst a chytré technologie propojují tisíce e-shopů a zákazníků po celém světě. S miliony doručených zásilek ročně měníme způsob, jakým lidé nakupují a posílají zboží - jednoduše, spolehlivě a s ohledem na budoucnost. Přidej se k nám a pomoz nám měnit svět doručování - řízením provozu, optimalizací procesů a každodenní péčí o hladký chod celé sítě.
Náš tým
V Operations držíme Packetu v pohybu. Jsme tým, který zajišťuje, aby vše fungovalo hladce – od procesů přes logistiku až po zákaznickou zkušenost. Řešíme provozní výzvy, hledáme efektivitu a podporujeme růst firmy každý den. Hledáme posilu, která má organizační schopnosti, tah na výsledek a chuť být součástí dynamického prostředí.
Koho hledáme?
- Vhodné pro absolventa nebo kandidáta na juniorní úrovni (praxe v operations, logistice nebo výrobě výhodou, ne podmínkou).
- Zájem o logistiku, provoz a zlepšování procesů v reálném prostředí.
- Analytické myšlení a schopnost dívat se na procesy v souvislostech.
- Ochota být často onsite a cestovat mezi depy.
- Základní práce s daty (Excel), chuť učit se další nástroje a přístupy.
- Schopnost komunikovat s lidmi v provozu i s kolegy z centrály.
- Samostatnost, strukturované uvažování a tah na výsledek.
- Angličtina alespoň na úrovni B2.
Co budeš mít na starosti?
- Analyzovat logistické a provozní procesy na depech – přímo v terénu, ne jen od stolu.
- Mapovat současné procesy, hledat neefektivity, bottlenecky a rozdíly mezi jednotlivými lokalitami.
- Navrhovat zlepšení, standardizaci a unifikaci procesů napříč sítí dep.
- Spolupracovat s provozními týmy při zavádění změn do praxe a sledovat jejich dopad.
- Pracovat s provozními daty, připravovat jednoduché analýzy a podklady pro rozhodování.
- Podílet se na menších provozních projektech (layouty, organizace práce, nové procesy).
- Cestovat mezi jednotlivými depy a být přirozeným spojníkem mezi centrálou a provozem.
Na co se můžeš těšit?
- 5 týdnů dovolené, 3 Sick Days.
- Flexibilní pracovní doba.
- Ovoce, káva, čaj.
- Plně hrazené stravenky 130 Kč/den.
- Aktivní životní styl díky Multisport kartě.
- Služební notebook, telefon.
- Možnost parkování.
- Rozvoj, kurzy.
- Odměna za doporučení dalšího kolegy.
- Packetáka.
- Výhodné slevy u partnerů.
- Výhodné odesílání balíčků přes Zásilkovnu.
- Dog-friendly prostředí.
Naše hodnoty
- Impress the Customer – zákazník je u nás vždy na prvním místě
- Get Things Done – jednáme rychle a efektivně
- Be Radically Honest – komunikujeme otevřeně a férově
- Celý proces se snažíme držet svižný, férový a otevřený. Tvůj čas je pro nás důležitý – stejně jako tvoje zkušenosti a energie.