Tvoř s námi sociální sítě Amnesty
Do našeho týmu české pobočky Amnesty International, největší lidskoprávní organizace na světě, hledáme někoho, kdo s námi bude chtít šířit informace o lidských právech na sociálních sítích.
Amnesty International brání lidská práva už více než 60 let a sociální sítě vnímáme jako důležitý nástroj informování, ale i online aktivismu.
Koho hledáme?
Člověka, který ví, jak na sociálních sítích zaujmout, a sledování trendů v online komunikaci je jeho oblíbená ranní káva. Někoho, koho naplňuje tvorba obsahu, má zkušenosti s tvorbou videí a v Canvě už píše i nákupní seznamy. Někoho, kdo se nezalekne ani copywritingu a community managementu. Někoho, kdo chce přinášet do online prostoru důležitá témata a zájem o lidská práva.
Pozice je vhodná pro středně zkušené lidi, kteří ví, že práce se sociálními sítěmi není jen postování na Instagram. Vyžadujeme prokazatelnou zkušenost ze světa sociálních sítí. Nemusí být ale nijak veliká. Důležitá je orientace v prostředí sociálních sítí, nadšení, kreativita a chuť hledat neustále nové cesty.
Co bude náplň tvé práce?
Kreativita a tvorba obsahu
Správa platforem
Navazování spoluprací a community management
Co od tebe očekáváme?
Co ti nabízíme?
Pošli nám svůj životopis a krátký motivační dopis do 27. prosince. Pokud přidáš také ukázku své práce na sociálních sítích nebo portfolio, bude to ve výběrovém řízení velká výhoda.
Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Children-friendly office, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office, Sleva na firemní výrobky/služby