9. prosince

Senior Cost Controller (M/Ž/X) - KNAUF INSULATION, spol. s.r.o.

Knauf znamená příležitost. Víme, že pro každého vypadá jinak, a jsme hrdí, že ji dokážeme vidět v každém člověku. Tato zajímavá role v týmu udržitelnosti v Knauf Insulation může být vaším dalším skvělým krokem – v prostředí postaveném na hodnotách a s jasným posláním: "Making tomorrow a home for all of us". Jako skupina jsme globálním výrobcem stavebních materiálů a našich 41 500 kolegyní a kolegů v 90 zemích na 300 místech představuje obrovský prostor pro každého, kdo má ambice a energii. Ceníme si přínosu každého stejně a chceme, abyste do práce přinášeli celé své já – protože společně dokážeme víc, a to v bezpečném a inkluzivním prostředí. Knauf Insulation je hrdou součástí skupiny Knauf. Už 40 let vyrábíme izolace a máme velké plány do budoucna. Naše globální působnost ve 40 zemích po celém světě dál roste a hledáme zapálené, ambiciózní lidi, kteří se přidají k našemu týmu a pomohou nám dosahovat našich cílů. Všechny nás spojují stejné základní hodnoty a věříme, že velké firmy mohou mít silný a pozitivní dopad na svět.

**Senior Cost Controller – Knauf Insulation spol., s.r.o. - závod Krupka u Teplic**
Hledáme zkušeného Controllera, který zvládne kompletní controlling výrobních nákladů a bude business partnerem pro jednotlivá odd.ve výrobním závodě a pro finanční odd.

**Co budete dělat**

• Controlling výrobních nákladů (materiál, energie, procesní odpady, práce, režie)
  • Analýzy variancí (skutečné náklady vs plán vs předchozí rok), zpětná vazba jednotlivým vedoucím útvarům,
  • Podílí se na zlepšení efektivity výrobních nákladů, nákladové účinnosti
  • Výrobní uzávěrka na měsíční a roční bázi
  • Monitoring ziskovosti projektů, jak výrobních, tak investičních (ROI)
  • Forecast, budget
  • Digitalizace procesů
  • Komunikace také s centrálou v zahraničí

**Co potřebujeme**

• Praxe ve výrobním controllingu min. 5 let
  • Ideálně VŠ, ekonomického či technického směru
  • Silná analytika, práce s daty, standard costing, forecasting
  • MS Excel (pokročilý), výhodou Power BI
  • ERP – ideálně SAP CO/PC/PP/MM
  • Angličtina min. B1/B2
  • Ztotožnění se s hodnotami firmy Podnikavost, Partnerství, Oddanost a Lidskost
  • Nástup od 1.5.2026

**Co nabízíme**

• Výborné mzdové podmínky odpovídající seniorní pozici
  • Roční bonus dle plnění KPI
  • 5 týdnů dovolené
  • Příspěvek na Penzijní připojištění/DIP
  • Příspěvek na cafetérii
  • Závodní stravování za zvýhodněné ceny
  • Multisport karta (dle interní politiky)
  • Stabilní zázemí mezinárodní korporace Knauf
  • 1–2 roky mentoringu pro komplexní předání know‑how dle potřeby

**Co udělat hned?**

Pošlete nám Váš aktuální strukturovaný životopis a motivační dopis, kde uvedete podrobněji Vaše zkušenosti a motivaci.

**A co lze očekávat od nás?**

Bude Vás čekat několikakolový pohovor, či testování na zjištění praktických dovedností.

Vyhodnotíme došlé reakce a ozveme se Vám všem nejpozději do 14 dnů od zaslání. Od 17.12.2025 - 3.1.2026 čerpáme volno a rádi se Vám ozveme okamžite v lednu plni síly.

Těšíme se na setkání.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Zahraniční pracovní cesty, Příspěvek na dovolenou, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Bakalářské
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Středně pokročilá)