9. prosince

Inženýr / specialista výrobních zařízení - oncomed manufacturing a.s.

Společnost oncomed manufacturing a.s. je farmaceutická společnost. Působíme v areálu PharmaPark v Brně-Řečkovicích a zabýváme se výrobou léčivých přípravků proti rakovině, konkrétně cytostatických injekcí. Jako výrobní organizace jsme nedílnou součástí koncernu medac, jednoho z předních výrobců onkologických léčivých přípravků v Německu a na mezinárodních trzích. Společnost medac se specializuje na léčbu zhoubných onemocnění od svého založení roku 1970. Chcete být součástí týmu oncomed manufacturing a.s. a podílet se na léčbě jedné z nejvýznamnějších civilizačních chorob? V souvislosti s novými projekty a rozšiřováním naší výroby v současné době hledáme nového kolegu/novou kolegyni na pozici:

Inženýr / specialista výrobních zařízení

Co Vás na této pozici čeká?

• Zajištění bezporuchového chodu moderních výrobních linek a strojů
  • Řešení technických problémů a optimalizace výrobních procesů
  • Spolupráce na údržbě, kvalifikacích a validacích zařízení
  • Školení obsluhy výrobních zařízení
  • Komunikace s dodavateli, zajištění servisu a náhradních dílů
  • Příprava technické a provozní dokumentace (SOP, risk analýzy aj.)

Jaký by měl být Váš profil?

• SŠ/VŠ vzdělání technického směru
  • Schopnost číst a vytvářet technickou dokumentaci
  • Technické myšlení, iniciativa a chuť hledat inovativní řešení
  • Spolehlivost, týmovost a dobré komunikační dovednosti
  • Znalost MS Office a 2D AutoCAD
  • Angličtina na úrovni běžné technické komunikace (zejména se zahraničními dodavateli)
  • Řidičský průkaz sk. B

Co u nás získáte?

• Práci, která má smysl – podílíte se na výrobě léčiv určených pro chemoterapii
  • Možnost odborného i osobního růstu díky internímu i externímu vzdělávání
  • Stabilitu silné mezinárodní farmaceutické skupiny
  • Moderní, čisté a bezpečné prostředí
  • Širokou nabídku benefitů – podrobnosti najdete v sekci „O nás“

Chcete se o nás dozvědět více?
V sekci O nás najdete další informace o společnosti, projektech, kultuře i průběhu výběrového řízení.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, budeme se těšit na Váš životopis.
Pošlete nám jej pomocí odpovědního tlačítka pod inzerátem.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Dovolená více než 5 týdnů, Firemní akce, Bonusy/prémie, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Mírně pokročilá)