9. prosince

Projektový manažer/projektová manažerka pro rozvoj a výstavbu škol - Scio

54 000 – 65 000 Kč/měsíc

Ve ScioŠkolách nestavíme jen zdi a střechy. Budujeme prostředí, kde se děti učí pro budoucnost. Aby taková místa mohla vznikat, potřebujeme někoho, kdo vidí školu i tam, kde ji ostatní nehledají a kdo dokáže proměnit vizi ve skutečnost – od první prohlídky až po kolaudaci.

Jste to Vy?

Hledáme člověka, který bude spojkou mezi světem stavařiny, úřadů, designu a vzdělávání. Člověka, který se nezalekne zamítnutého razítka a kterého baví, že žádný den není stejný.

Co bude Vaše mise?

1. Hledání jehly v kupce sena (Akvizice)

Budete detektivem, který objevuje místa pro nové i rostoucí ScioŠkoly. Často tam, kde by to nikdo nečekal. Čeká Vás vyjednávání s majiteli, městy, investory i realitními kancelářemi.

2. Od ruin k moderní škole (Realizace)

Každý prostor přetváříme tak, aby sloužil inovativní pedagogice. Budete řídit celý proces rekonstrukce – od studií a projektové dokumentace přes tendrování dodavatelů až po chvíli, kdy do školy poprvé vběhnou děti.

3. Krocení byrokracie (Legal & Admin)

Aby škola mohla fungovat, musí papíry sedět. Vaším úkolem bude zajistit změny užívání, stanoviska hygieny i hasičů a provést projekt celým schvalovacím procesem. Zde uplatníte svou pečlivost a asertivitu.

4. Budování mostů (Komunita)

Škola není ostrov. Budete komunikovat s rodičovskými iniciativami, úřady i sousedy. Pomůžete jim pochopit, co ScioŠkola přináší do jejich lokality, a připravíte půdu pro hladký start.

Hledáme Vás, pokud:

• Máte zkušenosti: Víte, jak se řídí projekt, orientujete se ve stavebním zákoně, správním řízení a realitách.
  • Vyznáte se ve stavebnictví: Ovládáte stavební postupy i proces stavebního řízení.
  • Jste flexibilní: Změna je pro vás přirozený stav, ne stresor.
  • Umíte jednat s lidmi: Dokážete najít společnou řeč s přísným úředníkem, rozlítaným stavitelem i starostlivým rodičem.
  • Máte tah na branku: Umíte hlídat termíny, rozpočty a kvalitu práce externistů.
  • Jste kreativní a inovativní: Dokážete si představit školu, která vypadá "trochu jinak".

Proč do toho jít s námi?

• Smysl: Připravujeme děti na svět, který přijde. Vaše práce bude mít reálný dopad na stovky životů.
  • Svoboda a zodpovědnost: Neřešíme, jestli pracujete z kavárny nebo z home office. Důležitý je výsledek.
  • Scio kultura: Žijeme hodnotami jako svoboda, odvaha a optimismus. Tykání a přátelská atmosféra nejsou klišé, ale standard.
  • Benefity: 30 dní dovolené, stravenkový paušál, flexibilní pracovní doba a silná podpora týmu.
  • Úvazek: plný.
  • Finanční ohodnocení: 54 - 65 000 Kč plus odměny.

Jak vypadá výběrové řízení?

Nehrajeme si na zdlouhavá kola, ale chceme si být jistí, že si vzájemně sedneme.

1. Pošlete nám CV a motivační dopis (zajímají nás Vaše reálné zkušenosti z realit/stavby/akvizic nemovitostí).
  2. Zašleme Vám Test pracovního potenciálu (online).
  3. Pozveme Vás do Assessment Centrum (chceme vidět praktickou ukázku Vašich schopností).
  4. Potkáte se na pohovoru se zakladatelem Scio Ondřejem Štefflem.

Termín pro zaslání podkladů: 7. 1. 2026

Láká Vás měnit podobu českého školství? Ozvěte se nám!

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Rozjezd zcela nového projektu, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Možnost občasné práce z domova, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
54 000 – 65 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Vzdělání není podstatné
Čeština (Pokročilá)