9. prosince

Manažer rozvoje nemovitostí a stavebních projektů ScioŠkol - Scio

Ve ScioŠkolách nestavíme jen zdi a střechy. Budujeme prostředí, kde se děti učí pro budoucnost. Aby taková místa mohla vznikat, potřebujeme někoho, kdo vidí školu i tam, kde ji ostatní nehledají a kdo dokáže proměnit vizi ve skutečnost – od první prohlídky až po kolaudaci.

Jste to Vy?

Hledáme člověka, který bude spojkou mezi světem stavařiny, úřadů, designu a vzdělávání. Člověka, který se nezalekne zamítnutého razítka a kterého baví, že žádný den není stejný.

Co bude Vaše mise?

1. Hledání jehly v kupce sena (Akvizice)

Budete detektivem, který objevuje místa pro nové i rostoucí ScioŠkoly. Často tam, kde by to nikdo nečekal. Čeká Vás vyjednávání s majiteli, městy, investory i realitními kancelářemi.

2. Od ruin k moderní škole (Realizace)

Každý prostor přetváříme tak, aby sloužil inovativní pedagogice. Budete řídit celý proces rekonstrukce – od studií a projektové dokumentace přes tendrování dodavatelů až po chvíli, kdy do školy poprvé vběhnou děti.

3. Krocení byrokracie (Legal & Admin)

Aby škola mohla fungovat, musí papíry sedět. Vaším úkolem bude zajistit změny užívání, stanoviska hygieny i hasičů a provést projekt celým schvalovacím procesem. Zde uplatníte svou pečlivost a asertivitu.

4. Budování mostů (Komunita)

Škola není ostrov. Budete komunikovat s rodičovskými iniciativami, úřady i sousedy. Pomůžete jim pochopit, co ScioŠkola přináší do jejich lokality, a připravíte půdu pro hladký start.

Hledáme Vás, pokud:

• Máte zkušenosti: Víte, jak se řídí projekt, orientujete se ve správním řízení a realitách, případně ve stavebním zákoně a v procesu stavebního řízení.
  • Jste flexibilní: Nevadí Vám občas vyjet mimo Prahu a změna je pro vás přirozený stav, ne stresor.
  • Umíte jednat s lidmi: Dokážete najít společnou řeč s přísným úředníkem, rozlítaným stavitelem i starostlivým rodičem.
  • Máte tah na branku: Umíte hlídat termíny, rozpočty a kvalitu práce externistů.
  • Jste kreativní a inovativní: Dokážete si představit školu, která vypadá "trochu jinak".

Proč do toho jít s námi?

• Smysl: Připravujeme děti na svět, který přijde. Vaše práce bude mít reálný dopad na stovky životů.
  • Svoboda a zodpovědnost: Neřešíme, jestli pracujete z kavárny nebo z home office. Důležitý je výsledek.
  • Scio kultura: Žijeme hodnotami jako svoboda, odvaha a optimismus. Tykání a přátelská atmosféra nejsou klišé, ale standard.
  • Benefity: 30 dní dovolené, stravenkový paušál, flexibilní pracovní doba a silná podpora týmu.
  • Úvazek: plný.

Láká Vás měnit podobu českého školství? Ozvěte se nám!

Pošlete nám CV a motivační dopis (zajímají nás Vaše reálné zkušenosti z realit/stavby/akvizic nemovitostí).

Termín pro zaslání podkladů: 7. 1. 2026

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Rozjezd zcela nového projektu, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Možnost občasné práce z domova, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Vzdělání není podstatné
Čeština (Pokročilá)