2. prosince

Specialista technického rozvoje - Vegacom a.s.

Jsme hrdá česká firma, která díky realizaci telekomunikačních a bezpečnostních technologií propojuje svět a umožňuje lidem žít lépe. Na naši práci narazíte na každém kroku, přesto nejsme na první pohled vidět. Stojíme za zády velkých značek. Projektujeme, stavíme a zajišťujeme servis optických, metalických i mobilních sítí. Potkáte nás na dálnicích, železnicích, křižovatkách i mostech. Významnější projekty se bez nás neobejdou, proto máme zajímavé práce dostatek. Pojďte s námi PROPOJOVAT SVĚT.

Do týmu strategického rozvoje hledáme kolegu nebo kolegyni, který má technické přemýšlení, baví ho hledat nové směry a umí propojit techniku s reálnými potřebami zákazníků.

Pozice je vhodná jak pro zkušenějšího technika, tak pro šikovného juniora, který má drive, zvídavost a chce být u toho, když vznikají nové nápady a projekty.

🛠 Co u nás budete dělat
Budete součástí menšího týmu, který má na starosti hledání nových příležitostí, technických směrů a rozvojových projektů napříč Vegacomem. Vaše práce bude obsahovat:

• sledování trendů a technologií – od telco přes IT až po IoT
  • analýzu trhu a inspiraci u operátorů (co testují, co zkoušeli, co nefungovalo)
  • účast na veletrzích, seminářích a návštěvách u zákazníků
  • hledání „jehly v kupce sena“ – rozpoznat smysluplný směr mezi mnoha možnostmi
  • spolupráci na technických konceptech a návrzích řešení
  • testování zařízení a PoC v interní laboratoři
  • přípravu podkladů pro obchod (pre-sales podpora)
  • diskuzi v týmu nad nápady a možnostmi jejich technické realizace

Postupně převezmete vlastní témata a miniprojekty – podle toho, co vám sedne a kam se budete chtít rozvíjet.

👤 Koho hledáme

Hledáme člověka, který:

• má technický základ (IT, telco, slaboproud, systémová integrace…)
  • je přirozeně zvídavý, otevřený a umí přemýšlet mimo krabici
  • dokáže z různých zdrojů rychle získat informace a vyhodnotit je
  • umí přetavit nápad do „technické reality“ – jaké lidi, technologie, vybavení by bylo potřeba
  • nebojí se říct svůj názor a aktivně se zapojit do diskuse
  • má základní obchodní cit (chápe, že vše musí být realizovatelné a prodejné)
  • rád hledá nové směry a nebojí se testování a experimentování
  • Výhodou je, pokud máte zkušenost z:
  • telco developmentu / technologických týmů operátorů
  • pre-sales nebo technické podpory obchodu
  • R&D, PoC projektů, testování
  • analytické nebo vývojové práce v technických oborech

Co nabízíme

• zapojení do projektů, kde vznikají nová technická řešení
  • možnost rozvíjet vlastní odborné znalosti
  • reálný prostor ovlivnit témata, která budete rozpracovávat
  • technické zázemí a podpora týmu

A k tomu firemní benefity:

• 5 týdnů dovolené
  • 2 sick days
  • stravenky 150 Kč
  • příspěvek na penzijní připojištění
  • Multisport karta
  • notebook a telefon
  • výhodné mobilní tarify
  • firemní akce, technická školení
  • možnost občasné práce z domova

📩 Chcete to zkusit?
Nemusíte splňovat vše do posledního bodu. Pokud vás technologie baví, rádi přemýšlíte nad novými směry a dokážete propojit technické nápady s reálnými potřebami zákazníků, pošlete nám prosím svůj životopis.

Ozveme se vám s dalším postupem.

Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou