28. listopadu

Metodik personálniho oddělení - Práh jižní Morava, z.ú.

38 000 – 45 000 Kč/měsíc
Jsme dvacetičlenný tým, který zajišťuje hladký chod organizace Práh jižní Morava. Staráme se o personální agendu, propagaci, spisovou agendu, ekonomiku, údržbu a správu majetku. V současné době hledáme zodpovědného a spolehlivého kolegu/kolegyni pro vedení sekretariátu. Kdo je Práh jižní Morava? Silná nezisková organizace se sídlem v Brně, která již 25 let pomáhá lidem s duševním onemocněním v celém Jihomoravském kraji, mimo okres Vyškov. Mimo to provozuje v Brně několik kaváren a výrobních dílen, zapojuje se do různých projektů a šíří osvětu o duševním zdraví.

Hledáme metodika či metodičku, který/á dá systém naší personální práci

Věříte, že dobře nastavené HR může zlepšit fungování celé organizace. Pak možná hledáme právě vás. Do našeho týmu hledáme Metodika/Metodičku personálního oddělení, který/á pomůže rozvíjet a zefektivnit personální procesy, ale zároveň se nezalekne každodenní HR rutiny.

Co Vás bude čekat

připravovat a aktualizovat interní směrnice, metodiky a šablony v oblasti HR
sledovat legislativní změny a přemýšlet, jak je promítnout do praxe
poskytovat metodickou podporu vedoucím pracovníkům a kolegům
podílet se na náboru, adaptaci, vzdělávání a dalších personálních procesech
spolupracovat na HR projektech, které mají smysl

Co od Vás očekáváme

Vzdělání: SŠ nebo VŠ
Praxe: Orientace v pracovně-právní legislativě (nebo ochotu se do něj ponořit). Předchozí zkušenost z obdobné pozice je pro nás velmi důležitá. Zkušenost s prostředím Microsoft 365; Schopnost psát srozumitelné texty a tvořit přehledné dokumenty.
Selský rozum: systematické uvažování; schopnost logicky a prakticky řešit problémy
Samostatnost: schopnost objektivně posoudit vzniklou situaci, navrhnout efektivní řešení a přicházet s novými návrhy pro lepší fungování
Spolehlivost: dodržování termínů a závazků
Důslednost: cit pro detail, pečlivé řešení úkolů s jasnými výstupy
Komunikativnost: jasná a efektivní komunikace se zaměstnanci a uchazeči.
Zodpovědnost: nebát se rozhodnout a vzít odpovědnost do vlastních rukou.

Co u nás získáte:

Samostatnou, zodpovědnou práci, kterou si můžete organizovat podle sebe
Zajímavou a různorodou práci
25 dní dovolené
Pružnou pracovní dobu
Pracovní notebook
Nástupní mzdu 38 000 až 45 000 tis. Kč měsíčně při plném úvazku dle zkušeností a znalostí
Možnost práce i na kratší úvazek. Celá agenda se dá rozdělit na dvě pracovní pozice s kratšími úvazky.

Jdete do toho s námi?

Pošlete nám Váš životopis a my se Vám brzy ozveme zpět.

Co vás čeká při odeslání životopisu

Prvním krokem bude zpracování případové studie, kterou zpracujete doma.
Druhé kolo je osobní pohovor s provozní ekonomkou organizace, kde doladíme vzájemná očekávání ohledně práce v našem týmu.

Pokud vás baví HR, rádi hledáte efektivní cesty, místo štosování papírů sázíte na digitalizaci a komunikace je vaší silnou stránkou, jste náš člověk a těšíme se na Vás.

Možnost delšího neplaceného volna, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
38 000 – 45 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Bakalářské