28. listopadu

Koordinátor/ka korporátních a politických vztahů - OBRAZ - Obránci zvířat, z. s.

39 000 – 55 000 Kč/měsíc
OBRAZ – Obránci zvířat je nezisková organizace založená za účelem aktivní a efektivní ochrany zvířat. Naší vizí je společnost, která nebude zvířata vnímat jako zdroje lidského užitku, ale jako živé bytosti s vlastními zájmy, které mají být z etických důvodů respektovány. Jsme si vědomi toho, že se jedná o vizi současné situaci velmi vzdálenou, proto se ve své praktické činnosti zaměřujeme na dílčí kroky, kterými lze současný přístup společnosti ke zvířatům zlepšovat a postupně přibližovat naší dlouhodobé vizi. Za několik let činnosti jsme se v Česku úspěšně zasadili o zákaz kožešinových farem a zákaz klecových chovů slepic.

Milionům zvířat můžete zlepšit život.

Díky odvaze mluvit s těmi, kteří o kvalitě jejich života přímo rozhodují.

Stačí umět budovat partnerské a trvalé vztahy. A dokázat přesvědčivě prosazovat věc, které věříte.

Naším cílem je, aby zvířata měla v Česku adekvátní zastání. Abychom zvířatům dokázali pomoci, potřebujeme pevné vztahy s klíčovými stakeholdery — stejně jako když jsme společně prosadili zákaz kožešinových farem nebo konec klecí pro slepice.

Teď nás čekají další výzvy.

A proto hledáme člověka, který do toho půjde s námi.

Možná jste to právě Vy, pokud:

• máte velmi dobrý mluvený i písemný projev a přesvědčivé vystupování
  • máte zkušenost s politikou, lobbingem, korporátními vztahy nebo obchodním zastupováním
  • prvotní „ne” neberete jako neúspěch
  • jste proaktivní a dokážete vidět potenciální rizika a příležitosti
  • chcete stát v první linii změn, které ovlivní životy milionů zvířat
  • jste kreativní při hledání nových cest a řešení
  • dokážete pracovat samostatně, systematicky a cílevědomě
  • máte angličtinu alespoň na úrovni B2 a nebojíte se komunikovat
  • nebojíte se zodpovědnosti, vedení a koordinace projektů

Vaší náplní práce bude:

• získávání závazků obchodních společností z výrobního, zpracovatelského i obchodního sektoru
  • prosazování legislativních změn a budování vztahů s politiky a veřejnou správou
  • datová i právní analýza pro advokační činnost, systematická politická analýza a sledování politického vývoje
  • aktivní využívání veřejných kampaní při komunikaci s klíčovými stakeholdery
  • sledování trendů a nových příležitostí u nás i v zahraničí
  • facilitace schůzek, koordinace společných stanovisek s partnery
  • příprava správních podání a podkladů pro ostatní oddělení
  • tvorba oslovovací strategie a vyhledávání kontaktů
  • zastupování organizace v ČR i zahraniční, reprezentace na konferencích a jednáních výborů
  • úzká spolupráce s odborným týmem a týmem engagementu a komunikace
  • interní workshopy, školení a briefingy v advokačních tématech

Můžeme Vám nabídnout:

• dle Vašich preferencí zaměstnání v rozmezí 0,5-1,0 úvazku
  • flexibilitu, home office 50 % pracovní doby
  • smlouvu na HPP, nástupní mzdu od 39.000 do 55.000 Kč dle započitatelné praxe + 2.200 Kč stravenkový paušál
  • dotovanou Multisport kartu za 500 Kč měsíčně, 5 týdnů dovolené, 3 sick days
  • prostor pro kreativitu, profesní růst a sdílení zkušeností
  • jedinečnou a smysluplnou práci s reálným dopadem na životy milionů zvířat
  • dobrou kávu v kanceláři, tým skvělých a zapálených kolegů, dog friendly office, skutečný zájem o Vaše nápady, rychlou podporu a pomoc, 100% využití Vašeho potenciálu, prostor pro další růst a mnoho dalšího… dejte nám o sobě vědět a poznejme se osobně

Zaujala Vás tato pracovní příležitost?

Pak prosím pošlete své CV a určitě i motivační dopis nebo video.

Individuální rozvržení pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office

Plat:
39 000 – 55 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)