Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993.
Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.
Hledáme člověka, který ví, že velké stroje jsou super… ale ještě lepší je vědět, jak je správně pojistit.
V našem týmu se každý den potkává technika, analýza a obchod. Řešíme rizika spojená s výrobou, energetikou, stavbami nebo technologickými provozy – prostě vším, co hučí, točí se, svítí nebo hrozí, že se jednou za čas zasekne.Hledáme posilu, která chce pochopit, jak tenhle svět funguje, a využít to v praxi. Pokud máš 1–2 roky praxe v pojišťovnictví, financích nebo technických rolích, bude to trefa. Ale pokud jsi absolvent, který vidí svět logicky, rychle se učí a technika ho fascinuje, ozvi se taky!
Proč je role zajímavá
- Protože se dostaneš k projektům, které běžně vidíš jen v reportážích o „průmyslu budoucnosti“.
- Budeš pracovat vedle lidí, kteří ti ochotně vysvětlí rozdíl mezi turbínou, kotlem a věcí, co prostě hodně hučí.
- Naučíš se rozumět velkým provozům - a to je dovednost, kterou fakt nemá každý.
- Růst je tu rychlý. Když budeš šikovný/á, nebudeš „junior“ dlouho.
- Je to práce, kde se pořád něco děje - žádná nudná rutina, spíš pestrý mix úkolů a klientů.
- A hlavně: je to kombinace techniky + obchodu + analýzy, takže si mozek opravdu užije.
Co budeš dělat
- komunikovat s klienty a pojišťovnami (ČR i zahraničí – ano, občas i anglicky)
- připravovat podklady, analýzy a materiály, které mají hlavu a patu
- pomáhat seniorním kolegům s vyjednáváním a sjednáváním pojistných programů
- objevovat tajemství technologických provozů a výrobních linek
- postupně si přebírat vlastní klienty – až do chvíle, kdy ti je budou závidět ostatní
- být součástí týmu, kde se dá ptát, zasmát i zabrat
Koho hledáme
- ideálně někoho s 1–2 lety zkušeností (pojišťovnictví/finanční sektor výhodou)
- ale klidně i absolventa, který má technický vhled a velkou chuť růst
- člověka, který je rychlý, chytrý, dravý a nebojí se přemýšlet nahlas
- někoho, koho láká technika, průmysl, výroba nebo energetika
- osobnost, která mluví srozumitelně a píše ještě líp
- angličtina na úrovni „domluvím se a nezpanikařím“
Co nabízíme
- práci v respektované firmě (název napovídá)
- přátelský tým, který tě nezahltí, ale podrží
- intenzivní mentoring i prostor růst rychleji, než čekáš
- velké projekty, velké provozy a velké zkušenosti
- pestrou škálu benefitů (Multisportka🤸, stravenkový paušál, HO, sick day, 5 týdnů dovolené, penzijko aj.)
- motivační bonusové složky
- možnost dalšího vzdělávání a karierního růstu.