24. listopadu

PROJEKTANT/KA VODOHOSPODÁŘSKÝCH STAVEB – SENIOR - Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s.

40 000 – 60 000 Kč/měsíc
Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s. je zcela nezávislou soukromou společností, plně vlastněnou českými akcionáři. Naše historie sahá až do roku 1890. Nabízíme komplexní služby v oblasti inženýrské, projektové a konzultantské činnosti, které pokryjí veškeré požadavky našich zákazníků.

Co vás čeká?

• Samostatné vedení projektů vodohospodářských staveb (např. zásobování vodou, kanalizace, ČOV) a také společná práce v týmech odborníků
  • Práce na unikátních projektech v rámci liniových vodohospodářských staveb v ČR; více naleznete zde: https://www.vrv.cz/reference
  • Návrhy technických řešení, koordinace dokumentace od studie po realizaci
  • Konzultace s investory, komunikace s dotčenými orgány
  • Aktivně se zapojíte do vytváření strategií, budete mít možnost navrhovat optimální řešení a prezentovat výsledky své práce na jednáních, konferencích i ve veřejném prostoru

Koho hledáme?

• SŠ/VŠ stavebního nebo vodohospodářského směru
  • Praxe v projektování vodohospodářských staveb
  • Autorizace v oboru stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství je výhodou
  • Znalost AutoCAD, práce na PC (GIS výhodou)
  • Řidičský průkaz sk. B
  • Samostatnost, zodpovědnost, schopnost vést projekt
  • Ochotu se vzdělávat
  • Týmového ducha

Co nabízíme?

• Stabilní česká firma s tradicí od roku 1890
  • 5 týdnů dovolené + sick days
  • Flexibilní pracovní doba, možnost částečného home office
  • Příspěvek na stravování (hotově na účet)
  • Notebook, mobil, služební tarif
  • Multisport karta
  • Podpora dalšího vzdělávání
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Přátelský kolektiv, nízká fluktuace

Zaujala Vás nabídka? Neváhejte a dejte nám o sobě vědět!

Zajímá Vás, jak se u nás kolegům pracuje? Najděte si Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s. na Atmoskop.cz

Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Plat:
40 000 – 60 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou