21. listopadu

TECHNICKÝ PRACOVNÍK VZORKAŘ V ANALYTICKÉ LABORATOŘI - oncomed manufacturing a.s.

Společnost oncomed manufacturing a.s. je farmaceutická společnost. Působíme v areálu PharmaPark v Brně-Řečkovicích a zabýváme se výrobou léčivých přípravků proti rakovině, konkrétně cytostatických injekcí. Jako výrobní organizace jsme nedílnou součástí koncernu medac, jednoho z předních výrobců onkologických léčivých přípravků v Německu a na mezinárodních trzích. Společnost medac se specializuje na léčbu zhoubných onemocnění od svého založení roku 1970. Chcete být součástí týmu oncomed manufacturing a.s. a podílet se na léčbě jedné z nejvýznamnějších civilizačních chorob? V souvislosti s novými projekty a rozšiřováním naší výroby v současné době hledáme nového kolegu/novou kolegyni na pozici:

Co bude Vaší pracovní náplní na této pozici?

• Vzorkovat vstupní suroviny a obalové materiály.
  • Spravovat vzorky včetně referenčních vzorků v laboratoři od příjmu až po jejich likvidaci včetně vedení příslušné evidence.
  • Obsluhovat základní laboratorní zařízení (myčky, ledničky, mrazničky), provádět rutinní fyzikálně chemické analýzy na jednodušších zařízeních jako váhy, pH metry, konduktometry, titrátory, měřiče částic, propichovadla zátek, spektrofotometry, sušárny, muflové pece apod.
  • Zodpovídat za svěřené přístroje, provádět preventivní údržbu, zálohu dat a kontrolovat zápisy do provozních deníků svěřených zařízení v souladu s dokumentací.
  • Zabezpečovat běžný chod laboratoře a technickou podporu laboratoře - např. kalibrace zařízení, mytí laboratorního skla..

Jaké jsou Vaše předpoklady pro úspěšnou práci na této pozici?

• SŠ vzdělání, chemické nebo farmaceutické zaměření je výhodou, ale ne nutností. Z našeho pohledu není pozice vhodná pro VŠ.
  • Orientace v základních laboratorních technikách (přesné vážení a pipetování, limitní testy, titrace, příprava vzorků pro chromatografické metody, fyzikální a fyzikálně-chemické metody) je výhodou
  • Uživatelské úroveň ovládání MS Office, schopnost práce s laboratorními IS
  • Velmi dobrá znalost češtiny slovem a písmem a alespoň základní pasivní znalost angličtiny
  • Čistý trestní rejstřík, dobrý zdravotní stav
  • Preciznost, spolehlivost, komunikativnost, samostatné rozhodování, organizační schopnosti, práce v týmu.

Co Vám nabízíme?

• Nabízíme Vám práci, která má smysl - vyrábíme léčiva, která zachraňují lidské životy
  • Podpoříme Váš další odborný i osobní růst formou externího i interního vzdělávání
  • Máme širokou nabídku benefitů - podívejte se na záložku "O nás"

Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám, prosím, Váš životopis pomocí odpovědního tlačítka pod inzercí.

Bližší informace o společnosti najdete na www.oncomed.cz

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Základní)