19. listopadu

Kuchař/ka na snídaně DPP - Kateřinská Hotel, s.r.o.

Hotel Ibis Old Town Prague je součástí mezinárodní hotelové sítě AccorHotels. Nachází se přímo u nákupního centra Palladium a u stanice metra Náměstí republiky, případně v blízkosti Masarykova i Hlavního nádráží. Nabízí celkem 288 pokojů, 2 konferenční místnosti, restauraci a bar. Věříme, že spokojení zaměstnanci jsou základním kamenem pro fantastický servis pro naše hosty. Budeme rádi, když se stanete novým členem nejen našeho týmu, ale i celé "rodiny" AccorHotels.

Hledáme nového člena týmu!

KOHO HLEDÁME?

Hledáme šikovného a spolehlivého kuchaře/kuchařku na výpomoc při přípravě hotelových snídaní a kohokoli, komu vyhovují ranní směny a práce v kuchyni. Předchozí zkušenost v gastronomii výhodou, ale ne podmínkou, rádi Vás zaučíme.

NÁPLŇ PRÁCE:

• příprava a doplňování snídaňového bufetu
  • základní teplá a studená kuchyně (míchaná vajíčka, omelety, pečivo, ovoce… )
  • udržování čistoty a organizace v kuchyni
  • spolupráce s obsluhou restaurace

NABÍZÍME:

• brigádu v příjemném hotelovém prostředí
  • férové ohodnocení
  • přátelský tým a stabilní zázemí
  • občerstvení na pracovišti

Nástup je možný ihned nebo dle domluvy.

Zaujala Vás tato nabídka? Tak nám neváhejte napsat a stát se součástí našeho týmu!

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Příspěvek na dopravu, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Hlavní město Praha
Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Vzdělání není podstatné
Čeština (Výborná), Angličtina (Základní)