18. listopadu

SYSTEM ADMINISTRATOR - F.X.MEILLER Slaný s.r.o.

F.X. Meiller, rodinná společnost se sídlem v Mnichově, se již po desetiletí specializuje na výrobu a distribuci špičkových sklápěcích nástaveb a návěsů. Díky našim inovativním technologiím a osvědčeným řešením v oblasti hydrauliky jsme si vybudovali pevné postavení na trhu a získali renomé po celém světě.

Naše pobočka ve Slaném je největším výrobním závodem v celé skupině Meiller, kde své dovednosti a talent uplatňuje téměř 1 000 zaměstnanců. A nyní hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici:

IT SECURITY SPECIALIST

Co bude náplní Vaší práce?

• Podpora, správa, provoz a další rozvoj IT bezpečnostních systémů společnosti včetně aktivního sledování a přijímání vhodných opatření v případě bezpečnostních incidentů
  • Podpora, správa, provoz a další vývoj bezpečnostních řešení, včetně Firewallů
  • Malware Protection/Antivirus
  • Zařízení pro zabezpečení e-mailu (filtry nevyžádané pošty, antivirus, šifrování)
  • Správa oprav pro klienty, servery, síť, systém a řešení třetích stran včetně rollout testů (staging)
  • Implementace a údržba bezpečnostních politik
  • Aktivní monitoring systémů a reakce na aktuální bezpečnostní incidenty ve spolupráci s IT kolegy
  • Úzká spolupráce s pracovníkem informační bezpečnosti v průběhu procesů ISMS
  • Pravidelný monitoring fyzické bezpečnosti IT (datové centrum, rozvody budov atd.)
  • Tvorba a další rozvoj bezpečnostních konceptů, vyhodnocování, implementace, provoz a dokumentace nových bezpečnostních opatření/technologií, např.
  • Testování nových cloudových a softwarových řešení
  • Obecná systémová a řízená dokumentace
  • Organizace a realizace pravidelných školení zaměstnanců (informovanost)

Pro tuto roli byste měl/a mít:

• Dokončené odborné školení nebo studium (podnikové) informatiky, pracovní zkušenosti na obdobné pozici min. 3 roky
  • Rozsáhlé znalosti a zkušenosti s prací s různými bezpečnostními řešeními (Síť a firewall, antivirové systémy), zabezpečení e-mailu
  • Server/klient pro správu oprav
  • Zkušenosti s koordinací a řízením dodavatelů a poskytovatelů služeb
  • Silný zájem a ochota učit se v práci s moderními IT technologiemi
  • Samostatný, procesně orientovaný způsob práce
  • Týmová práce, smysl pro zodpovědnost, orientace na zákazníka
  • Velmi dobrá znalost němčiny nebo angličtiny

Co Vám nabízíme?

• Zázemí stabilní společnosti působící ve Slaném již od roku 1994,
  • Možnost podílet se na inovativních projektech s využitím nejmodernějších technologií.
  • Příjemný pracovní kolektiv, možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu,
  • Mzdové ohodnocení odpovídající vykonávané pracovní pozici,
  • Pracovní smlouvu na dobu neurčitou,
  • Příspěvek na volnočasové aktivity a penzijní připojištění ve výši až 1500 Kč/měs.
  • Odměnu na dovolenou a Vánoce, 5 týdnů dovolené, 3 dny pracovního volna navíc,
  • Závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele
  • Náborový příspěvek 15.000,- Kč

Staňte se součástí našeho týmu, kde se snoubí tradice s moderními technologiemi! Těšíme se na Váš životopis a na případné setkání.

Místo pracoviště:
Netovická 386, Slaný
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Němčina (Pokročilá), Angličtina (Pokročilá)