30. prosince

Sales Executive pro **** hotel (reaktivní sales) - Panorama by Verdi Hotels

45 000 – 55 000 Kč/měsíc
V Panorama by Verdi Hotels (dříve Panorama Hotel Prague) tvoříme místo, kde se lidé cítí dobře – naši hosté i naši zaměstnanci. Jsme moderní čtyřhvězdičkový hotel s jedinečným výhledem na Prahu a hrdý člen mezinárodní sítě Verdi Hotels. Naši zaměstnanci jsou pro nás klíčem k úspěchu a naší největší hodnotou. Věříme, že jen tam, kde se lidé cítí respektovaní, motivovaní a podporovaní, může vznikat opravdová pohostinnost.

Staňte se součástí týmu prestižního hotelu Panorama, člena mezinárodní sítě Verdi Hotels.
Hledáme energickou, komunikativní a cílevědomou osobnost, která pomůže našim kolegům zpracovávat příchozí poptávky našich klientů.

Co Vás u nás čeká:

• Aktivní péče o stávající klienty a rozvoj dlouhodobých partnerství
  • Příprava a organizace eventů našich klientů
  • Spolupráce na obchodní a marketingové strategii hotelu
  • Reprezentace hotelu na veletrzích, konferencích a networkingových akcích
  • Spolupráce s ostatními odděleními hotelu

Co od Vás očekáváme:

• Praxi v oblasti sales, hotelnictví, travel businessu nebo event managementu
  • Skvělé komunikační a prezentační dovednosti
  • Plynulou znalost českého jazyka
  • Aktivní znalost angličtiny (další jazyk výhodou)
  • Umění navazovat vztahy a přemýšlet v souvislostech
  • Pozitivní přístup, týmového ducha a chuť přicházet s novými nápady

Co nabízíme:

• Stabilní zázemí mezinárodní hotelové sítě
  • Odpovídající finanční ohodnocení + motivační bonusový systém
  • Přátelský a profesionální tým, který Vás podpoří
  • Nadstandardní zaměstnanecké benefity (stravování, roční lítačku, dotovanou MultiSport kartičku, slevy na ubytování a mnoho dalšího)

Chcete být součástí týmu, který dělá hotel Panorama první volbou pro hosty i obchodní partnery?
Pošlete nám svůj životopis – těšíme se na Vás!

Závodní stravování, Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Provize z prodeje, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
45 000 – 55 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)