8. listopadu

Všeobecná zdravotní sestra (min. S2) - bez nočních - Domov pro seniory sv. Hedviky - Kravaře, příspěvková organizace

17 000 – 24 000 Kč/měsíc

Domov pro seniory sv. Hedviky – Kravaře, p.o.

hledá novou posilu pro rozšíření týmu zdravotních sester

VŠEOBECNOU ZDRAVOTNÍ SESTRU (min. S2) - bez nočních

• Máte chuť pracovat v našem Domově, pomáhat druhým lidem, jste empatický/á, komunikativní, trpělivý/á, nevadí Vám směnný provoz? Pokud jsou Vaše odpovědi ANO, tak čtěte dál
  • Hledáme člověka na pozici všeobecná (min. S2) zdravotní sestra, který/á se bude starat o 46 klientů v našem Domově (v blízkosti kravařského zámku), všeobecná zdravotní sestra musí splňovat zák. podmínku – výkon zdravotnického povolání bez odborného dohledu, dále u všech zaměstnanců vyžadujeme trestní bezúhonnost a uživatelskou znalost PC
  • Práce je to krásná, ale řekněme si to na rovinu – je náročná, ale víte, že Vaše práce má smysl
  • Nástup: dohodou (někdy v roce 2026)
  • Úvazek: 0,5
  • Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • Nedělají se noční, ale směnnost je od pondělí do neděle
  • Praxe v oboru výhodou, nikoliv podmínkou
  • Plat je v 10. platové skupině (dle tabulky č. 2) a dle započtené praxe + příplatky za práci o víkendu, o svátcích, za vedení, zvláštní příplatky dle ZP, možnost osobního ohodnocení
  • Další benefity: vzdělávání, pololetní odměny, mimořádné odměny, stravenkový paušál, 5 týdnů dovolené, indispoziční volno, FKSP a hlavně tým lidí, kteří táhnou za jeden provaz…

Nebojte a ozvěte se.

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Pracovní oblečení, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Místo pracoviště:
Alejní 375/22, Kravaře