7. listopadu

Specialista/ka pro výzkum bezpečnosti silničního provozu - Centrum dopravního výzkumu, v. v. i

Jsme výzkumná organizace v oblasti dopravy. Zabýváme se obory jako jsou bezpečnost silničního provozu, technologie výstavby, údržby, oprav a rekonstrukcí dopravní infrastruktury, řešíme vliv dopravy na životní prostředí, ekonomiku dopravy, dopravní psychologii a také vzdělání v dopravě, telematické dopravní systémy. Zaměřujeme se navíc na smart mobilitu a nové technologie jako jsou např. autonomní systémy. Na našich lidech nám záleží - v roce 2021 jsme získali mezinárodní cenu HR Award za péči o svoje zaměstnance. Více na www.cdv.cz.

Méně dopravních nehod a větší bezpečnost na silnicích pro chodce, cyklisty i auta. To je cíl, který dává naší práci smysl.
Hledáme mezi nás někoho, kdo to vidí stejně a rád se přidá do našeho výzkumu a analýzy dat pro zlepšení bezpečnosti na cestách.

Proč to zkusit?

• Budete pracovat na výzkumných projektech a analýzách dat v dopravě,
  • vaše práce bude mít vliv na bezpečnost silničního provozu.

Vaše role:

• Analýza a vyhodnocení dat souvisejících s bezpečností silničního provozu,
  • práce na národních a mezinárodních výzkumných projektech,
  • k tomu bude patřit měření v terénu a získávání dat,
  • a s tím bude souviset i občasná prezentace výsledků a tvorba závěrečných zpráv.

Práce zahrnuje především výzkum a analýzy - budete pracovat s daty a tvořit nové poznatky.

Co byste měli mít:

• Vysokoškolské vzdělání ideálně technického směru,
  • umět nakládat s daty a ovládat MS Office jako Excel a Word,
  • schopnost porozumět anglicky psanému textu na úrovni B2,
  • řidičský průkaz skupiny B a pravidelně řídit

Bonusové body získáte za zkušenosti s výzkumnými projekty a psaním odborných článků nebo vzdělání v oboru stavební/dopravní inženýrství.

Nabízíme:

• Odborného stáže, kurzy, semináře, konference,
  • pružnou pracovní dobu (10:00 - 14:00 pevná část, v pátek od 10:00 – 12:00),
  • 5 týdnů dovolené v roce,
  • stravenkový paušál 100 Kč/den,
  • Multisport kartu a příspěvky na akce,
  • zvýhodněné mobilní tarify,
  • příspěvek na penzijní nebo životní pojištění,
  • po zkušební době možnost práce z domu,

• ...a to nejdůležitější: zkušený, přátelský a podporující kolektiv.

Pro více informací o činnostech našeho týmu se můžete podívat třeba sem:

Také pořádáme školení auditorů:

Dává vám to smysl?
Pokud ano, do svého motivačního dopisu nám napište, proč chcete být součástí našeho týmu a přispět k bezpečnější dopravě.

Těšíme se na Vás!

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Children-friendly office, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Možnost studijního volna, Dog-friendly office

Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Vysokoškolské / univerzitní
Angličtina (Středně pokročilá)