Staň se hybnou silou marketingu, která propojí skvělé nápady s viditelnými výsledky.
Jako vedoucí týmu trade marketingu a komunikace povedeš tří členný tým expertů, který má zásadní roli při oživování naší retailové strategie. Budeš řídit kampaně, které naši značku přiblíží zákazníkům – od prémiového paliva přes gastro nabídku až po další produkty a služby. Tvoje práce bude vidět v online i offline světě. Současně budeš úzce spolupracovat s týmy Offer a Sales & Operations – silné pracovní vztahy a efektivní spolupráce s těmito týmy budou klíčové pro úspěch v této roli.
Co tě u nás čeká?
Co k tomu potřebuješ?
Co ti nabízíme?
💼 Odpovědnou a strategickou roli v silné mezinárodní společnosti.
💰 Férové ohodnocení
🎢 Profesní růst v rámci nadnárodní korporace
📅 25 dní dovolené + 3 dny sick day
🎁 Balíček benefitů, který vám usnadní i zpříjemní práci (kafeterie, palivová karta, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport karta, firemní akce, zdravá snídaně 1x měsíčně).
📩 Zaujalo tě to? Pošli nám svůj životopis a pojďme společně tvořit kampaně, které zákazníci opravdu uvidí a zapamatují si.
Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na dopravu, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie