4. listopadu

Pedagog volného času - technika - Dům dětí a mládeže Praha 9

34 000 – 41 000 Kč/měsíc
Dům dětí a mládeže Praha 9 je instituce zaměřená na volnočasové aktivity dětí a mládeže. Naším cílem je poskytovat široké spektrum vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit, které rozvíjejí dovednosti, kreativitu a zájmy především dětí a mládeže. Přidejte se k našemu týmu a podílejte se na tvorbě inspirativního prostředí, kde se děti mohou bavit, učit a růst!

Co vás čeká

• organizování vzdělávacích a volnočasových aktivit pro děti a mládež v oblastech IT, 3D tisku a polytechniky s využitím externích lektorů

• spolupráce na tvorbě výukových programů s technickým zaměřením

• správa počítačové laboratoře, 3D laboratoře a polytechnické dílny

• podpora IT chodu organizace

• především budete pedagogem volného času, s vlastní pedagogickou činností a spoluprací na akcích a táborech

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

• pedagogickou způsobilost podle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, v platném znění

• samostatnost, organizační schopnosti a zkušenosti z praxe v oboru

• aktivní přístup k práci a novým znalostem se zájmem o vzdělávání a osobní rozvoj

• přátelské a komunikativní jednání

• schopnost nadchnout a motivovat děti a mládež

Co vám můžeme nabídnout

• zodpovědnou, různorodou a kreativní práci, která dává smysl a přináší radost.
  • HPP na dobu určitou s možností prodloužení, úvazek 1,00 (40hodin týdně)
  • plat je stanoven podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění (tř.11) = 34-41 tis. hrubého a příplatek za vedení a osobní ohodnocení
  • pracoviště s počítačovou učebnou, polytechnickou dílnou a 3D laboratoří
  • flexibilní pracovní dobu, 8 týdnů dovolené
  • možnost seberealizace, dalšího vzdělávání a profesního růstu prostřednictvím školení a workshopů
  • nástup možný ihned nebo dle dohody

V případě zájmu o tuto pracovní pozici nám pošlete životopis a motivační dopis do 20. 11. 2025 a jako předmět uveďte Výběrové řízení Prosek.

Vyhrazujeme si právo na základě dodaných písemných materiálů uchazeče nepozvat k výběrovému řízení, případně nevybrat žádného z účastníků výběrového řízení.

Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Bonusy/prémie, Příspěvek na vzdělání, Flexibilní začátek/konec pracovní doby

Plat:
34 000 – 41 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)