3. listopadu

Investiční specialista - B.I.G. Capital, a.s.

80 000 – 160 000 Kč/měsíc
Jsme ryze česká investiční společnost, která zná dokonale české prostředí "korunového" kapitálového trhu. Díky tomu našim klientům dokážeme najít tu nejlepší investiční cestu ke zhodnocení jejich financí, propojit nejrůznější české firmy s vhodnými investory a naopak. Věříme každému jednotlivci z celého našeho týmu. Všichni se od samotného založení firmy podílejí také na jejím rozvoji. Jejich znalosti, zkušenosti, osobní přístup, vysoká zodpovědnost a nadhled nad věcí stojí za úspěšnými kroky k budování dobrého jména společnosti a zkvalitňování našich služeb.

Co vás u nás čeká:

• Odborné investiční poradenství klientům.
  • Stanete se partnerem klientů, kteří hledají spolehlivé vedení při správě svého majetku. Pomůžete jim plánovat investiční strategii, spravovat portfolia a činit informovaná rozhodnutí.
  • Kvalitní a široké portfolio produktů.

Pracujeme s pestrou škálou investičních nástrojů – od podílových fondů až po drahé kovy. Díky tomu můžete klientům nabízet řešení na míru.

• Silné zázemí a osobní podpora.

Od prvních dnů budete mít po svém boku zkušeného manažera, který vás provede firemní kulturou i procesy a pomůže vám s rychlou orientací ve firmě.

• Adaptační plán na míru.

První tři měsíce jsou zaměřené na systematické zapracování – od poznání interního know-how až po konkrétní práci s klientským portfoliem. Nečeká vás „hození do vody“.

• Flexibilní pracovní režim.

Důvěřujeme vám. Sami si řídíte svůj čas i aktivity tak, aby práce dávala smysl a přinášela výsledky.

• Získávání klientů s podporou našich zdrojů.

Nezačínáte od nuly. K dispozici máte firemní databázi kontaktů, moderní CRM systém, marketingovou podporu i spolupráci s dalšími segmenty společnosti. Pomůžeme vám efektivně rozvíjet vlastní klientskou síť bez zbytečných překážek.

• Prostor pro profesní růst.

Podporujeme vzdělávání, certifikace i osobní rozvoj. Pokud vás časem láká vedení vlastního týmu nebo specializace v určité oblasti, máte naši podporu.

• Motivační systém a benefity.

Zajímavé finanční ohodnocení doplňují benefity jako Multisport karta či motivační programy pro nejlepší – včetně exkluzivních zážitkových dovolených.

Koho hledáme:

• Zkušeného odborníka, který se orientuje v investičních produktech a rozumí finančním trhům.
  • Profesionála s etickým přístupem, který staví na důvěře a dlouhodobých vztazích, nikoli na prodeji.
  • Týmového hráče, který umí spolupracovat a sdílet své know-how.
  • Osobnost, která jedná s respektem, samostatně a odpovědně.

Zaujala vás tato příležitost?

Pošlete nám svůj životopis nebo odkaz na LinkedIn a domluvme si nezávaznou schůzku. Rádi vám osobně představíme, jak u nás funguje spolupráce, jaké nabízíme podmínky a jak může vypadat váš další profesní krok.

Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
80 000 – 160 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)