24. října

Quality Manager - Břeclav - Příležitost pro seniorní inženýry! - tier 1 automotive - JIT Recruitment s.r.o.

90 000 – 100 000 Kč/měsíc
JIT Recruitment s.r.o. se zaměřuje na executive search pro Ředitele a Top Manažery v automotive a ve strojírenství napříč celou ČR. Pro naše klienty organizujeme výběrová řízení v režimu Just-in-Time!

Quality Manager - Příležitost pro seniorní inženýry! - Břeclav - tier 1 automotive - až 100 000 CZK + auto

Aktuálně vyhledáváme v režimu Just-in-time kandidáta na pozici Quality Manager. Příležitost pro seniorní inženýry!

Hlavní zodpovědnosti:

Řízení a optimalizace činností oddělení kvality.
Vedení, motivace a rozvoj menšího týmu s cílem dosáhnout vysoké výkonnosti a kvality.
Spolupráce s dalšími odděleními při zavádění a zlepšování procesů
Aktivní účast v managementu závodu a pravidelný reporting vedení

Požadavky:

Praxe na obdobné pozici Quality Manager nebo Senior Quality Engineer v automotive
Zkušenost s vedením týmu lidí
Komunikativní znalost angličtiny (pro každodenní využití)

Výhody:

Možnost využít Vaše zkušenosti a ovlivnit výsledky celého závodu
Práce, která má i v dnešní nestabilní době dostatek zakázek a pozitivní výhled do budoucna, takže se nemusíte bát o budoucnost své pozice.
Příležitost aktivně se podílet na modernizaci
Nadstandartní platové ohodnocení.
Pokud máte zájem, abychom Vás zařadili do výběrového řízení, pošlete nám prosím co nejdříve CV. Pohovory začínají už příští týden.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Manažerský motivační program, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Vlastní organizace náplně práce

Místo pracoviště:
Jihomoravský kraj
Plat:
90 000 – 100 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)