21. října

UX Designerka/Designer – Prima+, CNN - TV Prima

Pokud chceš, aby tvoje práce bavila miliony uživatelů a byla vidět – čti dál.

V digitálním týmu skupiny Prima pracujeme na projektech, které každý den používají statisíce lidí: streamovací platforma Prima+ s českými seriály, filmy i vlastními “Originals”, zpravodajský web a aplikace CNN Prima NEWS, specializované weby jako Prima COOL, Prima ZOOM, Prima ŽENY, Prima FRESH a další.

Ať už jde o volební debaty a rozhovory s politiky na CNN Prima NEWS, nebo napínavou reality show Zrádci – budeš u toho, jak diváci tento obsah objevují, sledují a prožívají online. Spolu s námi tak posuneš českou multimediální tvorbu v digitálním prostředí.

Co budeš dělat

• Navrhovat UX a UI pro webové platformy, mobilní aplikace a TV
  • Dlouhodobě rozvíjet a udržovat naše platformy, dotahovat nápady do konce
  • Rozvíjet a udržovat design systém ve Figmě
  • Transformovat složitý obsah do srozumitelných, funkčních a estetických rozhraní
  • Spolupracovat s vývojáři, produktovými manažery a tvůrci obsahu
  • Vést uživatelské testování, analyzovat chování a iterovat návrhy na základě dat a zpětné vazby
  • Podílet se na návrzích nových funkcí a formátů

Co od tebe čekáme

• Zkušenosti v UX a UI designu
  • Pokročilou znalost Figma (komponenty, auto-layout, knihovny, prototypování)
  • Praxi s návrhem webových i mobilních aplikací, zkušenost s TV aplikacemi výhodou
  • Zkušenosti s design systémy, brand guidelines a udržitelným vizuálním jazykem
  • Schopnost porozumět uživatelským potřebám a převést je do konkrétních řešení
  • Cit pro detail, typografii, barvy, copy a přístupnost
  • Úroveň znalosti češtiny – rodilý mluvčí
  • Zájem o data a schopnost se v nich vyznat
  • Schopnost přetvořit návrh v zadání a dokumentaci pro vývoj a QA
  • Komunikační dovednosti – umět své návrhy prezentovat a obhájit

Co ti nabízíme

• Dlouhodobou spolupráci – hledáme do týmu parťáka, který se u nás chce chvíli zdržet 🙂
  • Viditelnost tvé práce – tvůj design uvidí a využijí miliony lidí
  • Tvůrčí svobodu a prostor pro vlastní nápady
  • Vstupy na naše akce, koncerty a natáčení pořadů, voucher na prima+,
  • Příjemné a neformální pracovní prostředí v moderní budově na Vinohradské
  • Možnost práce z domova
  • Spolupráci i na IČO

Zaujala tě naše nabídka? Pošlete nám životopis, pár řádku o sobě a nezapomeň přiložit ukázky své práce:-)

Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Firemní školka, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)