20. října

Koordinátor/ka povolovacích procesů - Praha - AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

45 000 – 50 000 Kč/měsíc

Hledáme nového kolegu nebo kolegyni do svého interního regulatorního týmu, který je součástí oddělení práva, odpadové regulace a compliance.

Na této pozici jde především o zajištění a koordinaci významných projektů společnosti v oblasti odpadového hospodářství. Zároveň budete poskytovat odbornou podporu kolegům při připomínkování legislativy z oblasti ochrany životního prostředí a řešení dalších agend v oblasti odpadové regulace.

Jste zodpovědní za přípravu a správu dokumentace v dané oblasti, za komunikaci s příslušnými úřady, projektovými partnery, a za koordinaci interních vstupů z oblasti odpadové legislativy, rozvoje a environmentálních procesů. Dále reprezentujete společnost na odborných konferencích.

Součástí vaší agendy bude také spolupráce s marketingovým týmem na prezentaci environmentálních projektů společnosti.

Uvítáme uchazeče s praxí v oblasti environmentálních agend, se schopností koordinovat projektové procesy a s aktivním přístupem k řešení úkolů napříč útvary. Při výkonu této činnosti nabízíme též možnost konzultací s externími odborníky a s ostatními kolegy z dalších interních týmů naší společnosti.

Očekáváme:

• Praxe v oboru – oblast životního prostředí či odpadového hospodářství min. 2 roky po absolvování VŠ
  • Orientace v oblasti předpisů odpadového hospodářství
  • Samostatnost, zodpovědnost, loajalita, pečlivost, kvalita, strukturovanost
  • Nástup možný od ledna 2026

Nabízíme:

• HPP na dobu neurčitou (zaměstnanecký poměr) – dlouhodobá spolupráce
  • Odpovědná a různorodá práce
  • Odpovídající odměna za práci
  • Flexibilní pracovní doba
  • Příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv
  • Široká škála benefitů: 13. plat, mimořádné bonusy a prémie, firemní telefon a notebook, příspěvky na stravování, penzijní a životní pojištění, 2x sick day a další

O AVE:
Jsme jednou z největších společností na trhu v oblasti odpadového hospodářství, komunálních služeb, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací a facility managementu. Obsluhujeme přes 2 000 000 obyvatel a v ČR působíme již od roku 1993. Kromě českého trhu působí skupina AVE také na Slovensku a Ukrajině. Jsme společensky a ekologicky odpovědná společnost. Vše provádíme s pečlivým ohledem na ekologii a ochranu životního prostředí. V regionech, kde působíme se snažíme být dobrým sousedem.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, 13. plat, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Plat:
45 000 – 50 000 Kč/měsíc