Do našeho týmu na oddělení digitalizace v Plzni hledáme kolegyni/kolegu na pozici v oblasti majetkoprávního vypořádání.
Co budete na této pozici dělat:
• Zajišťování majetkoprávního vypořádání pozemků pro výstavbu silniční a železniční infrastruktury
• Zajišťování uzavření smluv o zřízení věcného břemene
• Jednání s vlastníky nemovitostí, samosprávou a státními institucemi
• Příprava a kontrola smluvních dokumentů (kupní smlouvy, nájmy, věcná břemena, vyvlastnění)
• Spolupráce s projektovými týmy, úřady, katastrálními pracovišti
• Evidence a správa dokumentace spojené s majetkoprávní přípravou staveb
Náš nový kolega by měl mít:
• SŠ/VŠ vzdělání (právo, geodézie, stavebnictví, veřejná správa)
• Dobrá orientace v právních předpisech (stavební zákon, katastrální zákon, občanský zákoník)
• Pečlivost, dodržování termínů, samostatnost a komunikativnost
• Uživatelská znalost MS Office (Word/Excel)
• Praxe na obdobné pozici výhodou
Proč byste měli chtít pracovat právě u nás?
• Zajímavé finanční ohodnocení
• Prémie ve vazbě na hospodaření pracoviště
• Jsme flexibilní zaměstnavatel, nabízíme částečné úvazky, vycházíme vstříc maminkám na rodičovské dovolené, stejně jako studentům v praxi při studiu
• Přátelské pracovní prostředí a podpora týmu
Mimo to nabízíme řadu dalších benefitů:
• Příspěvek na stravování
• 5 týdnů dovolené
• Multisport karta
• Příspěvek na penzijní připojištění
• Flexibilní pracovní dobu
• Smlouvu na dobu neurčitou
• Výuku jazyků na pracovišti
V případě Vašeho zájmu nám, prosím, pošlete strukturovaný životopis a motivační dopis prostřednictvím tohoto inzerátu. Těšíme se na Vaše reakce!
Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na vzdělání, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce