Chcete, aby vaše práce ve vzdělávání opravdu dávala smysl? Jste přirozená vůdčí osobnost s pozitivní energií? Baví vás podporovat růst mladých dospělých? Máte chuť pustit se s naší plnou podporou do budování nové Střední ScioŠkoly v Brně?
Ve ScioŠkolách připravujeme studenty na svět, který přijde. Hledáme inspirativní osobnost, která školu s naší plnou podporou a druhým členem tandemu vybuduje a následně úspěšně povede.
Ideální lídr (či lídryně) pro nás:
Do září 2026 – Fáze přípravy a tvoření školy
Postaráme se o budovu a papíry, ale společně musíme najít a nadchnout váš nový tým průvodců a první studenty. První týdny strávíte nasáváním inspirace v již fungujících ScioŠkolách. Čekají Vás rozhovory s rodiči a studenty, dny otevřených dveří, přijímačky, pohovory se studenty, ladění koncepce v tandemu, sestavování týmu a další kroky, které jsou pro start nové školy nezbytné. Budeme společně ladit, jak přesně bude vaše škola fungovat.
Od 1. září 2026 – Fáze reálného provozu
Klíčová informace: Vedení školy tvoříte dva! Záda vám kryje tým Podpory ScioŠkol (finance, HR, marketing, právo). Vedení ScioŠkoly Medlánky vám poskytuje mentoring a sdílí zkušenosti. Rada ScioŠkol vám je nápomocná ve všem, co potřebujete.
Zní to jako vaše poslání? Pojďme se seznámit!
Zašlete nám do 5. 11. 2026:
Strukturovaný životopis (1 strana PDF) se zaměřením na relevantní zkušenosti (vedení lidí, práce s dospívajícími).
Krátký motivační dopis (1 strana PDF), ve kterém popíšete:
Těšíme se! Vše poctivě pročteme a ozveme se Vám s dalším postupem:
Více o naší kultuře: https://smyslvpraci.cz/ a https://scioskola.cz/.
Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Rozjezd zcela nového projektu, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Sleva na firemní výrobky/služby