14. října

Asistent/ka pedagoga v MŠ - Základní škola a mateřská škola Basic, o.p.s.

18 000 – 21 500 Kč/měsíc
Jsme soukromá základní a mateřská škola, v Brně fungujeme již 17 let. Naší součástí je také doučovací centrum pro děti ze všech škol. V naší školce máme rodinné prostředí s individuálním přístupem. Po přechodu do základní školy se děti učí svým tempem, učení je baví a naučenému skutečně rozumí. Klademe důraz na praktické dovednosti v reálném životě, na propojování informací a ne jen bezduché biflování dat zpaměti. Škola Basic je za odměnu pro děti, rodiče i učitele.

Vnímáte, že každé dítě je úžasná osobnost? Potřebujete, aby pro Vás práce měla smysl a rádi za sebou vidíte výsledky? Chcete být členem přátelského kolektivu? Pokud ano, naše pozice ASISTENTA/ASISTENTKY PEDAGOGA MŠ BASIC je určena možná právě Vám.

Co k tomu budete potřebovat:

- schopnost respektovat dítě jako osobnost a umět podpořit to pozitivní, co v dítěti je

- pedagogické vzdělání, nebo kurz asistenta pedagoga

- výborné komunikační a organizační schopnosti

- empatii, trpělivost

- další potřebné znalosti získáte v rámci vstupního zaškolení

Co u nás najdete:

- menší kolektiv dětí (max 12 dětí ve třídě), kde se můžete dětem více individuálně věnovat - nečekejte však nudu ani klid

- velký prostor pro seberealizaci a hodně tvoření

- příjemnou domácí atmosféru a přátelský kolektiv, který Vás vždy podpoří

- podporu dalšího vzdělávání a osobního rozvoje

- a spoustu dalšího, o čem si povíme osobně

Zaujala Vás naše nabídka?

Tak klikněte na tlačítko ODPOVĚDĚT, zašlete nám pár vět o tom, proč Vás baví práce s dětmi ve školce a připojte svůj životopis.

Těšíme se na Vás!

tým Základní a mateřské školy BASIC

Plat:
18 000 – 21 500 Kč/měsíc
Práce na zkrácený úvazek
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)