14. října

Koordinátor*ka vzdělávacích programů - Scio

45 000 – 50 000 Kč/měsíc

Zajímá tě inovativní vzdělávání, které není jen nalejvárnou, ale lidi opravdu rozvíjí? Baví tě organizace akcí, koordinace a komunikace s lidmi? Hledáš neformální týmové prostředí, ve kterém se podporujeme a pomáháme si navzájem?

Možná právě tebe do našeho týmu hledáme!

O nás

Jsme ScioEdu — vzdělávací organizace, která pomáhá učitelům růst.

Nabízíme vzdělávání pro pedagogy založené na komplexním rozvoji člověka - jeho znalostí, dovedností i postojů. Propojujeme formální požadavky, zkušenosti z praxe a moderní pedagogické poznatky a trendy. Patříme do skupiny Scio, která už přes 30 let posouvá české školství dopředu.

Naši práci řídí čtyři hodnoty:

• Budoucnost. Díváme se dopředu a hledáme nové cesty, jak dělat vzdělávání smysluplně. Sledujeme trendy, inovace i výzvy učitelské profese a přetváříme je do praxe. Stavíme na ověřeném, ale nebojíme se nového.
  • Kvalita. Neděláme věci dokonale, ale děláme je dobře — tak, abychom se za ně mohli s čistým svědomím podepsat. Kvalita pro nás znamená dopad na účastníky i dlouhodobou udržitelnost toho, co děláme.
  • Poctivost. Děláme věci pořádně. Nehoníme rychlé výsledky, raději si dáme čas a postavíme věci na pevných základech. Otevřenost, upřímnost a čestnost jsou pro nás samozřejmostí — jak uvnitř týmu, tak navenek.
  • Řemeslo. Věříme, že pedagogika je poctivé řemeslo. Každý náš kurz, lektor i proces má být postavený s pečlivostí a respektem k oboru. Neustále se učíme, brousíme a zlepšujeme.

Co budeš dělat

• Vést kompletní realizaci kurzu Pedagogické Maximum a další vzdělávací projekty od plánování až po vyhodnocení.
  • Domlouvat termíny, komunikovat s lektory a vzdělavateli.
  • Komunikovat se zájemci, vybírat účastníky, připravovat podklady pro kurz, vést dokumentaci.
  • Zajišťovat logistiku: prostory, technika, občerstvení, pomůcky.
  • Být kontaktní osobou pro účastníky i lektory, řešit jejich dotazy či problémy a v průběhu kurzu jim dodávat potřebné informace.
  • Průběžně sbírat zpětné vazby, analyzovat je a navrhovat zlepšení.
  • Ve spolupráci s metodiky připravovat evaluaci a implementovat změny.
  • Koordinovat více běhů a kurzů paralelně a dbát na to, aby vše běželo hladce.

Koho hledáme

• Máš aspoň pár let zkušeností s projektovým řízením, ideálně ve vzdělávání, eventech nebo školení.
  • Dokážeš mít přehled o mnoha maličkostech najednou a nenechat nic proklouznout.
  • Skvěle komunikuješ — s lektory, účastníky, externisty.
  • Umíš pracovat samostatně, jsi proaktivní a nebojíš se řešit spontánní situace.
  • Dokážeš analyzovat zpětnou vazbu a navrhovat změny.
  • Práce s Google nástroji je pro tebe běžnou věcí.
  • Miluješ vzdělávání a věříš, že můžeš být součástí změny.

Co nabízíme

• Fixní plat ~ 45 000 - 50 000 Kč hrubého / měsíc při plném úvazku, aktuální nabídka 0,5 s pravděpodobnosti navýšení na plný
  • Stabilní pozici v perspektivní vzdělávací firmě.
  • Přátelský a otevřený pracovní styl, kde se váží kreativita a vlastní iniciativa.
  • Práci, která má smysl – přímo přispíváš ke zlepšení vzdělávání učitelů.

Místo práce, benefity a další podmínky

• Převážně remote s dojížděním do Prahy (cca 1-2x týdně dle konkrétních kurzů a potřeb)
  • Typ úvazku: zpočátku 0,5 s postupným náběhem na 1,0, který bude nejpozději od dubna
  • Nástup: ideálně ihned
  • Možnost využití firemních benefitů - příspěvek na stravování, sleva na firemní produkty
  • Dovolená 6 týdnů

Jestli tě naše nabídka zaujala, těšíme na tvůj životopis a krátký motivační dopis odpovídající na otázky:

• Co pro tebe znamená kvalitní vzdělávání?
  • Jaké zkušenosti a hodnoty tě vedou k zájmu o tuto pozici?

Dej nám také vědět jaké jsou tvé aktuální možnosti data nástupu, výše úvazku a jak by mohl úvazek růst.

Dalšími kroky budou postupně Test pracovního potenciálu (online), úkol přibližující náplň práce, osobní pohovor a na závěr pohovor se zakladatelem Scia Ondřejem Štefflem.

Plat:
45 000 – 50 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu určitou
Vzdělání není podstatné