13. října

Odborný pracovník/ice CAD vybavení prodejen junior - dm drogerie markt s.r.o.

54 000 – 58 500 Kč/měsíc
Naše kultura vedení je založena na dialogu a důvěře, spolupracujeme jako sobě rovní. Chceme dělat nové věci a posouvat je dále. Je pro nás důležité, aby se každý mohl zapojit a měl šanci něco změnit. Jsme otevřeni podnětům a návrhům na zlepšení. Do dm hledáme spolupracovníky s chutí prokázat vlastní iniciativu a dál se rozvíjet. Práce mění život, tak změňte k lepšímu ten svůj a přidejte se do našeho týmu.

Jak vypadá váš pracovní den

• Zpracováváte návrhy nových prodejen, aktualizujete regálové plány a pracujete na podkladech pro vnější vzhled prodejen.
  • Pracujete v aplikaci AutoCAD a Marktplannung.
  • Komunikujete s našimi prodejnami a dodavateli nejen v ČR, ale také v zahraničí.
  • Vaše práce zahrnuje podporu oddělení vybavení filiálek v administrativních záležitostech.
  • Aktivně spolupracujete s ostatními odděleními napříč celou firmou.

Váš profil

• Úspěšně jste dokončili středoškolské vzdělání.
  • Plynule ovládáte německý jazyk na úrovni B2, což vám umožňuje efektivní ústní i písemnou komunikaci.
  • Ovládáte práci s programy AutoCAD, MS Office, SAP.
  • Práci zvládáte samostatně a s aktivním přístupem k úkolům, jejichž plnění si umíte zorganizovat bez nutnosti dohledu.
  • Máte schopnost systémového a logického uvažování, schopnost identifikovat problémy, navrhovat řešení a implementovat je.
  • Jste otevření novým výzvám a jste schopni přizpůsobit se měnícím se potřebám a situacím.
  • Ke své práci přistupujete zodpovědně a důsledně.
  • Vaše výborné komunikační dovednosti přispějí k úspěšnému vedení pracovních úkolů a projektů.
  • Vlastníte řidičský průkaz skupiny B. Máte praxi v aktivním řízení vozidla.

Co vám nabízíme

O naše spolupracovníky pečujeme stejně dobře jako o naše zákazníky.

• Flexibilní uspořádání pracovní doby vč. možnosti práce z domova.
  • Mzdové ohodnocení ve výši 54 035 Kč.
  • 13. mzdu v plné výši. Protože když se daří nám, tak chceme, aby se dařilo i vám. Půlku vyplácíme před létem na dovolenou a druhou půlku před Vánoci.
  • 5 týdnů dovolené, protože občas je potřeba si od práce pořádně odpočinout.
  • Samozřejmostí je příspěvek na stravování a příspěvek na produkty „spoření na stáří“.
  • Každý měsíc vás podpoříme částkou 400 Kč na Flexi Pass kartu, abyste si mohli užívat volnočasové aktivity nebo pečovat o své zdraví.
  • 2x ročně dostanete příspěvek na nákup zboží v dm. Co si koupíte, je už jen na vás.
  • Podpoříme vás v profesním i osobním rozvoji. Nabídka našich vzdělávacích aktivit je bohatá.

Pokud Vás tato nabídka oslovila, přiložte prosím k žádosti svůj životopis a motivační dopis v českém i německém jazyce.

Plat:
54 000 – 58 500 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Němčina (Středně pokročilá)