9. října

pečující osoba v dětské skupině - My.Aktivity z.ú.

20 000 – 30 000 Kč/měsíc

Dětská skupina Pražačka hledá pečující osobu pro děti od 2 do 3,5 let
Hledáme novou posilu do našeho týmu pečujících osob!
Jsme dětská skupina Pražačka pod neziskovou organizací My.Aktivity z.ú., která nabízí dětem i jejich rodinám bezpečné, laskavé a podnětné prostředí. Naší filosofií je individuální, respektující a lidský přístup – k dětem, rodičům i k sobě navzájem.

🧩 Koho hledáme
Pečující osobu, která:

• má odbornou kvalifikaci dle zákona č. 247/2014 Sb. (chůva, zdravotní sestra, učitel MŠ, sociální pracovník aj.),
  • má vřelý vztah k dětem a respektující přístup,
  • je spolehlivá, zodpovědná a otevřená spolupráci v týmu,
  • chce se dál rozvíjet, učit se a podílet se na kvalitní péči, kterou našim dětem poskytujeme.

⏰ Co nabízíme

• Možnost částečného úvazku (zejména středa–pátek) nebo plného úvazku podle dohody,
  • Pracovní dobu 8:00–12:30 / 9:00–16:00 (dle rozvrhu a domluvy),
  • Přátelský a stabilní tým, kde si vzájemně pomáháme a podporujeme se,
  • Nadstandardní benefity:
  1. možnost karty Multisport,
  2. příspěvek na stravování nebo obědy během služby,
  3. proplácení vzdělávacích kurzů, supervizí a mentoringu,
  4. slevy na školení a kurzy,
  5. možnost umístění vlastního dítěte v naší DS, případně na sportovních kroužcích či letních příměstských táborech
  6. prostor pro profesní růst a rozvoj.

💼 Náplň práce

• Péče o skupinu max. 12 dětí ve věku 2–3,5 let,
  • Zajištění jejich potřeb, bezpečí a rozvoje,
  • Tvorba a realizace denního programu podle plánu péče,
  • Spolupráce s rodiči a kolegy, zapojení do života dětské skupiny.

🌱 Možnosti širší spolupráce
Protože naše nezisková organizace nezahrnuje jen dětské skupiny, nabízíme i možnost spolupráce v dalších aktivitách – např. jako lektor sportovních kroužků, pomocná administrativní síla nebo zapojení do komunitních projektů našeho rodinného a pohybového centra.

💰 Nabízíme
Finanční ohodnocení 20 000 – 30 000 Kč hrubého (při plném úvazku, dle kvalifikace a praxe),
Smlouvu DPP / DPČ / HPP dle dohody.

📍 Místo výkonu práce:
My.Aktivity z.ú. – Dětská skupina Pražačka
Nad Ohradou 2667/17, 130 00 Praha 3 – Žižkov

🧡 Pokud hledáte práci, která má smysl, kde je radost chodit každý den, a chcete být součástí skvělého a lidského týmu, pošlete svůj životopis a motivační dopis, ozveme se Vám.

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Zdravotní volno/sickdays, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na vzdělání, Children-friendly office, Občerstvení na pracovišti, Firemní školka

Plat:
20 000 – 30 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Pracovní smlouva, Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)