3. října

Projektant/ka – životní prostředí a dendrologie - Brněnská personalistika, spol. s r.o.

Brněnská projektová, inženýrská a dodavatelská společnost, jež si dovoluje nabídnout široké spektrum projektových prací v oborech pozemních staveb, železniční a silniční dopravy, městské a příměstské dopravy, v oborech sdělovací, signalizační a slaboproudé techniky a dalších oborech.

Projektant/ka – životní prostředí a dendrologie

Jsme brněnská projektová, inženýrská a dodavatelská společnost, která se věnuje projektování dopravních staveb a posuzování jejich vlivů na životní prostředí. Do našeho týmu nyní hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici projektanta se zaměřením na životní prostředí a dendrologii.

Jsi nadšenec do životního prostředí, chceš pracovat na projektech, které mají smysl a mohou něco změnit? Tak tohle je nabídka přímo pro tebe!

Co bude náplní tvé práce?

• zpracovávání kompletní dokumentace životního prostředí dopravních staveb,
  • dendrologické průzkumy a návrhy výsadeb,
  • kombinaci práce v kanceláři a terénních průzkumů,

Jaké na tebe máme požadavky?

• VŠ vzdělání v oboru - životního prostředí, pozemkové úpravy, agroekologie, krajinné inženýrství, odpadové hospodářství a jim příbuzné,
  • znalost v oblasti dendrologie,
  • analytické myšlení, svědomitost a pečlivost,
  • základní znalost práce s PC: MS Office, CAD systémy (výhodou - AutoCAD, MicroStation, GIS),
  • řidičský průkaz skupiny B.

Co ti můžeme na oplátku nabídnout my?

• Zajímavou a perspektivní práci v oboru životního prostředí a dopravních staveb,
  • zapojení se do nejvýznamnějších dopravních projektů v ČR i zahraničí,
  • podporu zkušeného týmu, systematické vzdělávání a možnost odborného růstu,
  • práce přímo v centru Brna a motivační finanční ohodnocení.

Zaujala tě nabídka? Tak na nic nečekej a pošli nám svůj životopis!

Místo pracoviště:
Brno