3. října

Plánovač/ka výroby senior - MEA Metal Applications s.r.o.

MEA Metal Applications se specializuje na standardní a speciální mřížové rošty a posuvné kování. Od svého založení v roce 1886 jako kovovýroba spolupracujeme ruku v ruce s profesionály z oblasti ocelových a halových konstrukcí, průmyslových a zemědělských staveb, specializovaného obchodu a logistiky s dodavateli regálových konstrukcí a továrního vybavení. Známe vaše specifické požadavky v daném oboru a za desetiletí spolupráce jsme získali hluboké praktické znalosti - pevný základ, na kterém nadále vyvíjíme inovativní výrobky a nová systémová řešení. Více informací o firmě naleznete na https://www.mea-metal.com/, nebo se k nám přijďte osobně podívat!

Hledáme Seniorního plánovače výroby
(s možností postupu na Manažera plánování výroby v krátkém časovém horizontu)

Chcete být u řízení výroby v mezinárodní společnosti, kde se tradice snoubí s moderními procesy? Baví vás plánování, organizace a hledání cest, jak věci zefektivnit? A láká vás možnost brzy vést celý tým? Pak hledáme právě vás!

Co vás u nás čeká?

• Budete klíčovou osobou pro plánování a řízení výroby,
  • postaráte se o to, aby zakázky běžely hladce a včas,
  • povedete menší tým disponentů a pomůžete jim profesně růst,
  • zapojíte se do optimalizace procesů a přinášení nových řešení,
  • budete pracovat se systémem SAP – analýzy, plánování materiálu, data pro rozhodování,
  • Vaše role je strategická – ovlivníte chod celé výroby.

Co k tomu budete potřebovat?

• Zkušenost s plánováním výroby nebo pracovní přípravou,
  • umíte se vyznat v technické dokumentaci a výrobních procesech,
  • domluvíte se anglicky (komunikace v rámci skupiny je na denním pořádku),němčina je výhodou,
  • zvládnete práci na PC – MS Office, SAP je velké plus,
  • jste organizátor, který má přirozenou autoritu a baví ho komunikace s lidmi.

Co vám nabízíme?

• Rychlý kariérní růst – do půl roku možnost stát se Manažerem plánování výroby,
  • zázemí stabilní mezinárodní společnosti s dlouholetou tradicí,
  • prostředí, kde se cení iniciativa a nové nápady,
  • férové finanční ohodnocení a balíček zajímavých benefitů,
  • přátelský kolektiv, kde se budete cítit jako součást týmu.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Příspěvek na dopravu, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Kafetérie

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Pokročilá)